6 Supercoole evenementen die je niet mag missen in Sitges 2015!

Sitges staat bekend als het Festivalsdorp. U kunt er vrijwel zeker van zijn dat er tijdens uw bezoek een feestje plaatsvindt! Hier zijn onze top 6 van must-see evenementen in 2015.

1

Easter Escape biedt een reeks feesten, diners en circuitevenementen om de start van het lenteseizoen te beginnen!

2

De eerste van de officiële berenbijeenkomst, intiemer dan september! Tijdens de meivakantie!

3

Sitges Pride - Een van Europa's meest populaire gayprides vindt plaats direct aan zee met geweldige feesten en een openlucht gay dorp!

4

Circuit Barcelona is een van 's werelds grootste homofestivals en organiseert het grootste openluchtwatermerkfeest ter wereld!

5

Fiesta Mayor is een van de belangrijkste van de Transitional Sitges-festivals - De belangrijkste vuurwerkvoorstelling mag je niet missen!

6

Een van de belangrijkste en grootste berenweek ter wereld, het Sitges-evenement vindt elk jaar in september plaats in zijn eigen berendorp aan zee!

Eventilatieopeningen beginnen in Sitges 2015 met de opening van het seizoen tijdens de allereerste Paasontsnapping uit Sitges (details afgerond op 28 februari). Dan gaan we met de allereerste de feestdag van mei in Berenfeest van het seizoen.

Juni ziet een van de grootste evenementen van de hele Sitges-kalender Gay Pride vindt plaats gedurende 5 dagen langs de kust, en in de bars en clubs van Sitges met als hoogtepunt een verbluffende parade!

Augustus is vol met dingen om te doen in Sitges… en vol met hete jongens die bereid zijn om ze te doen! Circuit, 's werelds grootste homofeest, vindt plaats op slechts 30 minuten van Sitges. Veel jongens kiezen Sitges als hun uitvalsbasis voor dit feestelijke evenement! Bekijk onze Survival Gids voor details over hoe u het beste uit het circuit kunt halen!

Wie op zoek is naar iets dat cultuur, traditie en Catalaanse gekte combineert, hoeft niet verder te zoeken Grote partij. Doordrenkt van de traditie van de stad, biedt het evenement vuurparades, menselijke torens en een prachtig vuurwerk tijdens het hoogtepunt van het zomerseizoen!

Eindelijk brengt september het tweede Bear-evenement, Sitges Berenweek, dat zijn eigen toegewijde dorp heeft en meer dan 5,000 beren, jagers, bewonderaars en meer trekt voor 9 dagen bont en plezier!