Een nieuwe show in Gay Sitges "Gelijkheid - Een circus voor iedereen"

Een spectaculaire zomershow in Sitges die plaatsvindt in de open lucht!

Gelijkheid Show Sitges

Sitges is de thuisbasis van een gloednieuwe optredenshow die elke week plaatsvindt van donderdag tot en met zondag om 9.30 uur.

Het evenement wordt geproduceerd door Les Farfadis en loopt tijdens het zomerseizoen. Gelijkheid vindt plaats in de open lucht in het hart van Sitges aan de Calle San Isidre 20.

De show combineert fysieke prestaties met de schoonheid van het menselijk lichaam en zijn sensualiteit door de verschillende acrobatische disciplines, in een droomreis.

Stephane Haffner, de maker van de show en artistiek directeur van het bedrijf, zei: "Gelijkheid is de show die ik had willen zien toen ik klein was en dacht dat mijn gevoelens anders waren dan alle anderen."

Les Farfadis hebben soortgelijke evenementen georganiseerd in andere belangrijke homobestemmingen, waaronder Fort Lauderdale en Provincetown. De show zal de broodnodige kleur en cultuur naar Sitges brengen terwijl het dorp herstelt van de vergrendeling.

De buitenlocatie is perfect voor de show en respecteert de nieuwe regels voor sociale afstand. Steun alstublieft zijn evenement. Tickets kunnen online worden gereserveerd.

Booking.com

Verblijf voor minder in het Hotel Subur in Central Sitges!

Hotel Subur ligt in het hart van Sitges, recht tegenover het homostrand en biedt veel waar voor uw geld, eenvoudige schone kamers en een heerlijk ontbijt.