Balmins Beach Sitges - Waar alle homo's willen blijven en spelen!

Gelegen op slechts 10 tot 20 minuten lopen van het centrum van Sitges (afhankelijk van hoe fit je bent), is het strand van Balmin een van de meest populaire homostranden in Europa.

Balmins Beach, Sitges

Het strand van Balmin is een van de beroemdste homostranden van Europa geworden en trekt gedurende het zomerseizoen duizenden bezoekers. Het strand trekt een brede mix van jongens van over de hele wereld. Dit strand zonder houding is perfect voor degenen die het allemaal willen laten rondhangen ... en dat doen ze!

Het strand is onofficieel in secties verdeeld. Hoe verder je loopt, hoe minder kleding mensen dragen.

Het strand is vooral populair tijdens de berenweek in september. Er is een geweldige kleine strandbar waar snacks, koude dranken en cocktails worden geserveerd en er zijn tal van restaurants in het nabijgelegen San Sebastian.

Hoe kom je bij het homostrand van Balmins in Sitges?

Lopen? Ga langs de kerk en baan je een weg door de oude stad naar het strand van San Sebastian. Blijf de heuvel opgaan naar de tweede kleinere kerk en volg de weg rechts naar beneden naar het strand. U kunt ook een taxi nemen (ongeveer EUR 10-12). Let op, vanwege het eenrichtingsverkeer in Sitges en de routeplanning kan het vaak net zo lang duren om met de auto bij het strand te komen.

Appartementen dichtbij het strand van Balmins.

De volgende appartementen zijn enkele van de meest populaire appartementen bij onze lezers. Vergeet niet om ruim van tevoren te reserveren, vooral tijdens evenementen zoals Pride of Bears Week.

Sitges Mar Blava

Sitges Mar Blava

SSitges Mar Blava ligt in Sitges, op 50 m van het strand De las Balmins en op 400 m van het strand Sant Sebastia. Het biedt accommodatie met gratis WiFi, airconditioning, een buitenzwembad en een tuin. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een balkon en gratis privéparkeergelegenheid.

Cala Balmins Zeezicht

Cala Balmins Zeezicht

FCala Balmins Sea View ligt in Sitges en biedt een tuin, een buitenzwembad en uitzicht op het zwembad. De accommodatie met airconditioning ligt op 150 m van het strand De las Balmins en biedt gratis WiFi en privéparkeergelegenheid.

La Terraza del Mar

La Terraza del mar

LLa Terraza Del Mar ligt in Sitges, op 200 m van het strand Sant Sebastia en op 250 m van het strand De las Balmins, en biedt een bar en airconditioning. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi.