Bears Week Sitges 2021 evenementen bevestigd

De populaire berenevenementen van Sitges vinden plaats in mei en september en de evenementenkalender voor 2021 is vroeg aangekondigd.

Bears Sitges-evenementen 2021

Omdat veel mensen ervoor kiezen om niet te reizen of niet naar Sitges kunnen reizen voor de berenevenementen in september, hebben we goed nieuws.

De data voor 2021 zijn bekend. Degenen die vooruit willen plannen en geld willen besparen, moeten de hoteldeals bekijken die beschikbaar zijn voor de mei-editie van 2021 en de september-editie van 2021 van Bears Week Sitges.

  • Het Mei-editie vindt plaats van 29 april tot en met 3 mei 2021.
  • Het September editie vindt plaats van 3 t / m 12 september 2021.

Een update over het evenement van 2020.

Er zal dit jaar geen “Bear Village” aan de zee zijn en de organisatoren hebben besloten (21 juli) geen officiële evenementen te organiseren. Sitges zal nog steeds drukker zijn dan normaal, aangezien veel beren nog steeds hebben besloten om te reizen tijdens wat de oorspronkelijke data van het evenement in september 2020 zouden zijn geweest.

Je kunt er in september met sommigen bij zijn last minute aanbiedingen nog beschikbaar van 1 tot 11 september

Booking.com

Aanbevolen Sitges-appartementen

Het huren van een vakantieappartement is een populaire optie in Sitges. De volgende appartementen bevinden zich allemaal in het centrum van Sitges en zijn geregistreerd bij de toeristenautoriteit.

Grand Cosy Sitges Loft

Gezellig Loft Sitges-appartement

Geschikt voor 4 gasten, geweldige afwerking + plus waardering van gasten.

El Ático de la Iglesia

El Ático de la Iglesia, Sitges

Geschikt voor 4 personen, een prachtig uitzicht op het strand van Sitges.

Verblijf voor minder in het Hotel Subur in Central Sitges!

Hotel Subur ligt in het hart van Sitges, recht tegenover het homostrand en biedt veel waar voor uw geld, eenvoudige schone kamers en een heerlijk ontbijt.