Bears Week Sitges - Aftermovie 2018

Hoogtepunten van Bears Week Sitges 2018 - de aftermovie met de beste momenten in de bars en op de stranden van Sitges tijdens Europa's nummer 1 berenevenement.

Wat is Bears Week Sitges?

Bears Week Sitges is de grootste bijeenkomst van beren, jagers en bewonderaars in Europa. Er is een groot "berendorp" aan de kust met dagelijkse themafeesten en evenementen. De straten van Sitges, van "Bear Alley" tot "Judgement Square", zijn elke avond van de week vol. De afterparty's in Organic zijn legendarisch! Mis het niet, boek uw hotel vroeg!

Wanneer is Bears Week Sitges?

Het evenement vindt elk jaar in september plaats - De data van 2019 zijn bevestigd! 1 september tot 11 september

Een populair alternatief is de mei-editie - De data van 2019 zijn ook bevestigd - het evenement vindt plaats tijdens het May Bank Holiday Weekend in Europa - 30 april tot 1 mei

Booking.com

Centro Zolder

Centro Zolder

THet prachtige Centro Attic penthouse appartement met een groot terras en veel natuurlijk licht is gelegen in het centrum van Sitges aan het centrale plein "Cap de la Vila", bekend om het hoekhuis met zijn beroemde klok.

  • Slaapplaatsen 3
  • Vanaf EUR 34 p / p per nacht

Christie appartement

Christie appartement

Te elegante Christie appartement is gelegen in het hart van Sitges, op slechts 3 minuten lopen van de belangrijkste stranden, een ruime en elegante woonkamer met een klein balkon, dat uitkijkt op de Calle Europa.

  • Slaapplaatsen 6
  • Vanaf EUR 22 p / p per nacht

Verblijf voor minder in het Hotel Subur in Central Sitges!

Hotel Subur ligt in het hart van Sitges, recht tegenover het homostrand en biedt veel waar voor uw geld, eenvoudige schone kamers en een heerlijk ontbijt.