Kerst en oud en nieuw in Sitges 2018, 2019

Kerstmis in Sitges is een leuke en feestelijke aangelegenheid. Hoewel het naar zomerse normen rustig is, zijn de meeste homobars open, vooral voor de nieuwjaarsvieringen.

Kerst in Sitges 2018

Vier het kerstseizoen en de komst van 2019 in Sitges! Het dorp komt eind december tot leven als bezoekers van over de grens in Frankrijk en daarbuiten naar de stad gaan voor de nieuwjaarsviering.

In de aanloop naar kerstavond vindt er een kerstmarkt plaats op het strand van Fragata. Kerstavond zelf is een relatief rustige aangelegenheid in Sitges, aangezien veel lokale bewoners laat in de avond thuis genieten van een traditioneel diner.

De bars komen tot leven vanaf 28 december en nieuwjaarsvieringen worden gehouden in de meeste homobars in het centrum van Sitges. Veel mensen kiezen er ook voor om te genieten van een uitgebreid oudjaarsdiner L'Angle D'Adrianna or de Patio

Parrots Pub organiseert een van de grootste oudejaarsfeesten in de stad met een welkomstglas cava, speciale gastshows en de 12 druiven van geluk! (een Spaanse traditie, waarbij je 12 druiven eet tijdens de 12 gongs van het aftellen naar 2019 voor geluk). Beren bar is open tijdens de kerstperiode en is een gezellige locatie vol beren, jagers en kerstsfeer!

Download de Gay Sitges Guide APP en ontvang op de hoogte van de laatste informatie over feesten en evenementen zodra we deze ontvangen!

Hotels hebben geweldige tarieven voor de nieuwjaarsvieringen, boek vroeg en ontvang een kamer aan zee voor minder geld!

Booking.com

Aanbevolen Hotels in Sitges

De meeste hotels in Sitges liggen in het centrum van het dorp. De beste opties zijn aan de kust met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

Hotel Medium, 3 sterren
Geweldig zwembad en locatie

Hotel Middelgroot Sitges



Booking.com

Hotel Medium ligt in het hart van Sitges, op slechts enkele seconden van het stadscentrum met een geweldig zwembad.

Hotel ME, 4 sterren
Luxe en luxe optie

Hotel ME Terramar Sitges



Booking.com

Hotel ME Terramar Sitges is een van de beste hotels in Sitges met een eigen strandclub en grote kamers.