Kerst en oud en nieuw in Sitges 2019-2020

Vier Kerstmis in Sitges en geniet van een unieke feestelijke ervaring aan het strand. De meeste bars zijn elk weekend geopend in de aanloop naar 25 december en elke dag vanaf het aftellen tot 2020.

Kerst in Sitges 2019

Zie in de komst van 2020 - een nieuw decennium ... in Sitges! Het dorp verandert van een slaperige winterbestemming in een wonderland voor een kerstfeest! De bars en restaurants zijn tijdens de festiviteiten open en oud en nieuw is een grote gelegenheid, dus als u aankomt voor het aftellen, moet u uw tafel van tevoren reserveren.

In de aanloop naar kerstavond vindt er een kerstmarkt plaats op het strand van Fragata. Kerstavond zelf is een relatief rustige aangelegenheid in Sitges, aangezien veel lokale bewoners laat in de avond thuis genieten van een traditioneel diner.

De bars komen tot leven vanaf 26 december en nieuwjaarsvieringen worden gehouden in de meeste homobars in het centrum van Sitges. Bekijk de speciale NYE-menu's op L'Angle D'Adrianna or de Patio

Wie op zoek is naar een leuk avondje uit in Style, zou dat moeten doen boek een champagnetafel in Soho Bar. Het aftellen naar 2020 wordt twee keer gevierd, voor degenen in Spanje en degenen die vieren in het VK en Ierland!

Download de Gay Sitges Gids APP en ontvang op de hoogte van de laatste informatie over feesten en evenementen zodra we deze ontvangen!

Hotels hebben geweldige tarieven voor de nieuwjaarsvieringen, boek vroeg en ontvang een kamer aan zee voor minder geld!

Booking.com

Aanbevolen Hotels in Sitges

De meeste hotels in Sitges liggen in het centrum van het dorp. De beste opties zijn aan de kust met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

Hotel Medium, 3 sterren
Geweldig zwembad en locatie

Hotel Middelgroot SitgesBooking.com

Hotel Medium ligt in het hart van Sitges, op slechts enkele seconden van het stadscentrum met een geweldig zwembad.

Hotel ME, 4 sterren
Luxe en luxe optie

Hotel ME Terramar SitgesBooking.com

Hotel ME Terramar Sitges is een van de beste hotels in Sitges met een eigen strandclub en grote kamers.