Ontdek Diner met diamanten in Sitges

Bekijk Parrots Restaurant elke dinsdag- en vrijdagavond in Sitges met Lady Diamond. Het is een must-do evenement als u op bezoek bent!

Diner met diamanten

Geniet van een heerlijke maaltijd al fresco in Parrots Restaurant op dinsdag- en vrijdagavond en neem deel aan de Lady Diamond "Dinner with Diamonds" -show, een van de langstlopende Dinner and Drag-acts in Sitges.

Reserveren wordt sterk aanbevolen, aangezien de straten vol lopen met mensen om naar de show te kijken! Uitchecken Papegaaien Restaurant vermelding voor meer info.

Booking.com

Centro Zolder

Centro Zolder

THet prachtige Centro Attic penthouse appartement met een groot terras en veel natuurlijk licht is gelegen in het centrum van Sitges aan het centrale plein "Cap de la Vila", bekend om het hoekhuis met zijn beroemde klok.

  • Slaapplaatsen 3
  • Vanaf EUR 34 p / p per nacht

Christie appartement

Christie appartement

Te elegante Christie appartement is gelegen in het hart van Sitges, op slechts 3 minuten lopen van de belangrijkste stranden, een ruime en elegante woonkamer met een klein balkon, dat uitkijkt op de Calle Europa.

  • Slaapplaatsen 6
  • Vanaf EUR 22 p / p per nacht

Verblijf voor minder in het Hotel Subur in Central Sitges!

Hotel Subur ligt in het hart van Sitges, recht tegenover het homostrand en biedt veel waar voor uw geld, eenvoudige schone kamers en een heerlijk ontbijt.