Pasen in Sitges 2019

Pasen in Sitges combineert traditionele evenementen met een unieke sfeer in Sitges die het begin van het lenteseizoen markeert. Van de parade op Goede Vrijdag tot de Paasshow met Dame, doe met ons mee voor een onvergetelijke Paasontsnapping.

Pasen in Sitges

Pasen wordt druk in Sitges vanaf het weekend voorafgaand aan Goede Vrijdag. De bars worden vanaf woensdag laat in de middag druk. Dit jaar valt de paasvakantie zelfs later dan normaal, van 18 tot 22 april.

De traditionele processie van Goede Vrijdag vindt plaats vanaf 10 uur door de oude stad.

Privilege is tijdens de paasperiode elke avond geopend van 7 uur tot 3 uur met een Special Bunny Gogo op zaterdagavond.

Geniet van Goede Vrijdag tot en met Paasmaandag van een heerlijke Eterlunch op het Zonnige terras van L'Angle D'Adrianna. Dinner with Diamonds keert op vrijdagavond terug naar het Parrots Restaurant.

Eindelijk dansen tot diep in de nacht bij Organic, bekijk de Easter Show in Bukkake op vrijdagavond met de "Milky Bunny" en mis natuurlijk de jaarlijkse Lady Easter Show in Parrots Pub op Paaszondag vanaf 6 uur niet!

Download de APP voor de laatste details over wat er gebeurt.

Pasen is een drukke tijd in Sitges, boek uw hotel van tevoren om de beste kamer tegen het laagste tarief te krijgen.

Booking.com

Centro Zolder

Centro Zolder

THet prachtige Centro Attic penthouse appartement met een groot terras en veel natuurlijk licht is gelegen in het centrum van Sitges aan het centrale plein "Cap de la Vila", bekend om het hoekhuis met zijn beroemde klok.

  • Slaapplaatsen 3
  • Vanaf EUR 34 p / p per nacht

Christie appartement

Christie appartement

Te elegante Christie appartement is gelegen in het hart van Sitges, op slechts 3 minuten lopen van de belangrijkste stranden, een ruime en elegante woonkamer met een klein balkon, dat uitkijkt op de Calle Europa.

  • Slaapplaatsen 6
  • Vanaf EUR 22 p / p per nacht

Verblijf voor minder in het Hotel Subur in Central Sitges!

Hotel Subur ligt in het hart van Sitges, recht tegenover het homostrand en biedt veel waar voor uw geld, eenvoudige schone kamers en een heerlijk ontbijt.