Heet in Sitges

Nou jongens !!!! Het is momenteel heet in Sitges. We zitten midden in een hittegolf… en morgen gaan de temperaturen weer stijgen.

De stranden zaten deze zondag vol… zo vol zelfs, dat de strandkapiteins bijna het hele openbare strand overnamen met de te dure ligstoelen… maar het was beter dan op het zand te zitten.

DSC02100 De gebruikelijke hotties waren op pad (bekijk galerij) .. maar de rechte stukken waren eindelijk in de minderheid ... het kostte alleen het hete weer om dat te laten gebeuren. Maar de meeste foto's die we maakten, laten jongens met meisjes zien, om een ​​of andere vreemde reden.

De heteromannen waren vrijdagavond, de vooravond van, in kracht Sant Joan en vuurwerk ging af tot minstens 5 uur 's ochtends…. ondanks de emmers water die over het balkon werden gegooid naar degenen beneden in de smalle straatjes.

012Natuurlijk kan Barcelona, ​​dat typisch Spaans is, het niet goedmaken wanneer Gay Pride begint en eindigt, dus besloten ze het een paar weken te houden! Altijd gegarandeerd een menigte genereren, bekijk de van de voor de laatste evenementen.

liefdesbalOnthoud dat het slechts 30 minuten van Sitges is. En vergeet niet De liefdesbal…. we raden vooral de Pool Party aan (video-) (website) ... als het iets is zoals dat waar we vorig jaar in Rio waren, dan staat Spanje voor HEET plezier.

Het werk van een jongen is nooit af ... dus zorg ervoor dat je veilig en gelukkig bent als je reist ... wees altijd voorbereid ... want in Sitges weet je nooit wanneer het geluk je zal toelachen.

Probeer gewoon te onthouden waar uw hotelkamer is, jongens!