Bunker Sitges

Bunker

Bunker Sitges is een van de nieuwste bars in Sitges. Het is een grote seks / cruiseclub met slingers, doolhoven, dj, bar en meer. Voor degenen die willen aansluiten en plezier willen hebben!

Logo van Zona X Sitges

Zona X

Zona X bevindt zich in het oude centrum van Sitges. Het is een cruising- / seksbar met regelmatig thema-avonden en live stripperoptredens tijdens het zomerseizoen.

Bar 7 Sitges

bar 7

Bar 7 is een van de langstlopende bars in Sitges en trekt een breed scala aan internationale bezoekers en lokale bewoners. De bar is vroeg druk en bevindt zich in het oude centrum van Sitges.

La Locacola Deluxe

La Locacola Deluxe

La Locacola Sitges is een Franse bar in het hart van de homobuurt in Sitges, op C. Bonaire. De gezellige sfeer is geweldig om nieuwe vrienden te maken.

Logo van Queenz Sitges

Queenz

De Queenz-bar is een drukke, moderne locatie die mensen van alle leeftijden en een gemengd cliënteel aantrekt. Organiseert regelmatig thema-avonden en heeft een restaurant naast de deur.

Logo van El Horno Sitges

El Horno

El Horno is een van de oudste bars van Sitges en bevindt zich in het centrum van het dorp. De bar is populair bij oudere jongens en de lokale bevolking die voor 7 uur van de happy hour-specials komen.

XXL Sitges-logo

XXL

XXL is een homobar op het kruispunt van de twee drukste homobuurtjes van Sitges, met een kleine donkere kamer boven en een dansvloer beneden. De bar is het meest bekend vanwege de drukte die tijdens de zomermaanden de straat aan de voorkant van de bar bezet.

Donker Sitges Bar-logo

Donkere balk

Dark Sitges ligt aan de populaire C. Bonaire, een drukke straat midden in de belangrijkste homowijk van Sitges. De bar is populair bij de lokale bevolking en bij jongens die zich willen aansluiten en plezier willen hebben in de donkere kamers aan het einde van de bar.