Sitges 2012 - Appartementaanbiedingen - Boek vroeg en bespaar.

Sitges seizoen 2012

Sitges 2012 belooft het hele jaar door een nog voller seizoen van feesten en evenementen te brengen! Meer locaties, meer evenementen, meer feesten, meer plezier…. blijf gewoon de komende weken lezen voor alle details.

Als u van plan bent ons te bezoeken, wees dan niet teleurgesteld! De appartementen in Sitges zijn snel geboekt, vooral die in het centrum en aan het strand. Dus boek nu en bespaar! Hier is een selectie van enkele van onze favorieten.

Het Isabel appartement

Sitges appartementaanbiedingen 2012

Dit prachtige penthouse studio-appartement aan de oceaan is gelegen in het hart van Sitges en zeer zeldzaam om te vinden. Het studio-appartement "Isabel" aan de oceaan is gelegen in het centrum van Sitges. Gelegen recht tegenover het strand met een fantastisch uitzicht van 180º op de kerk, het herkenningspunt van deze stad en uitzicht op de "Paseo Maritimo", een enorme palmbomenpromenade van 2 km met witte zandstranden, geniet de gast van dit appartement van een van de meest exclusieve en mooiste locaties in de stad.

Boek dit appartement nu voor Sitges 2012

Het Hanna appartement

Sitges appartementaanbiedingen 2012

Het appartement "Hanna", omgeven door luxe villa's, is gelegen in de zeer elegante en ontspannen wijk "Vinyet". De gast moet ongeveer tien minuten lopen naar het centrum van Sitges en twee minuten naar het strand, dus er is geen auto nodig tijdens een verblijf in het appartement…. ook voor het gemak van de gast zijn er bars, cafés etc. op korte loopafstand.

Bespaar op uw Sitges 2012 appartement

Het Laury appartement

Sitges appartementaanbiedingen 2012

Het "Laury" appartement is gelegen op een van de belangrijkste pleinen in Sitges, genaamd "Plaza España". Het duurt ongeveer 1 minuut lopen naar de belangrijkste stranden van Sitges ... Dit appartement heeft alle lokale voorzieningen in dezelfde straat en de omliggende blokken .. met tal van restaurants, cafés, pizzeria's, supermarkten, apotheken, fitnessruimte, enz ... .. hoewel dit geweldige appartement letterlijk in het centrum van Sitges ligt, is het een heel rustige plek ...

Boek nu voor Sitges 2012

Het zwart-witte appartement

Sitges appartementaanbiedingen 2012

Fantastisch design appartement met veel licht en een geweldig privé terras met de hele dag zon… Dit geweldige appartement ligt in het hart van Sitges met alles bij de hand en binnen handbereik van alles wat Sitges te bieden heeft.

Krijg het beste tarief - Boek vroeg en bespaar