bijwerken

De noodtoestand in Spanje is beëindigd. We wachten op informatie van de gemeenteraad over de maatregelen die voor de stranden zullen blijven gelden.

Stranden van Sitges heropend - Nieuwe regels voor zonnebaden in 2020

Terwijl Sitges de 4 fasen van de vergrendeling doorloopt, komen er nieuwe regels met betrekking tot de stranden, inclusief toegangs- en ruimtebeperkingen.

Nieuwe regels voor de stranden van Sitges

De stranden van Sitges zijn heropend (2 juni) om te zonnebaden en zwemmen. De zomertemperaturen liepen op tot 24 graden.

Het werk om het zand te vervangen dat is verwijderd door de stormen van maart en april, begint op 10 juni en eindigt op 24 juni. De volgende stranden zullen worden uitgevoerd - Estanyol, Bassa Rodona en Riera Xica.

Bezoekers zullen sociale afstand moeten bewaren en een masker moeten dragen bij binnenkomst en bij het betalen voor ligstoelen of drankjes.

De badmeesterdienst wordt hervat vanaf 8 juni. De douches (inclusief de voetdouches) blijven gesloten.

Homostrand Sitges

12 van de 19 stranden van Sitges zijn open voor het publiek. Er komt één toegangspunt tot elk strand met beveiligingscontroles die het totale aantal toegestane zonaanbidders op elk strand beheren.

Bezoekers van het strand krijgen een ruimte van 4 vierkante meter. Informatieschermen laten zien hoeveel plaatsen er beschikbaar zijn als je aankomt.

Sitges heropent vanaf begin juli voor internationale toeristen - Hotels bieden geweldige tarieven, met flexibele annulering om uw terugkeer te stimuleren!

Booking.com

Verblijf voor minder in het Hotel Subur in Central Sitges!

Hotel Subur ligt in het hart van Sitges, recht tegenover het homostrand en biedt veel waar voor uw geld, eenvoudige schone kamers en een heerlijk ontbijt.