Sitges Carnival 2020 - Wat je niet mag missen van het officiële programma!

Tijdens het Sitges Carnival 2020 van dit jaar zullen meer dan 300,000 mensen Sitges bezoeken tijdens de festiviteiten, waaronder een nieuw Drag Queen Gala, 43 praalwagens en meer dan 2000+ deelnemers aan de parade.

Zondag 15 februari - Sitges First Drag Queen Gala

Sitges Gala drag queen

Sitges eerste drag queen-gala! Vanaf 17.30 uur in La Fragata

17.30 Muzikale show waarbij het belangrijkste evenement een Drag Queen-wedstrijd, verlevendigd met andere uitvoeringen van zangers, dansnummers en de deelname van Sitges Carnival-groepen uit alle entiteiten. Met speciale deelname van de Kindercarnavalkoningin 2020 en het optreden van gastartiesten.

Locatie: La Fragata-podium

Boek uw hotel - bespaar tot 15% op tarieven zonder annuleringskosten!

Donderdag 20 februari - De aankomst van de koning

Aankomst van de Sitges Carnival King

19.20 De legende zegt dat op 20-02-2020 een voorheen onzichtbaar fenomeen zal plaatsvinden in La Fragata in Sitges. Het Wezen van alles en niets, van waarheid en leugens, van schepping en vernietiging… een voorouderlijke daad die vol zal zijn van muziek, kleur, dans en theater.

Zaterdag 22 - The Bed Race

De Sitges Carnival Bed Race, een zaterdagtraditie.

12.00  Een gekke bedrace door het centrum van Sitges, met de route als volgt: Bedrace-route: Francesc Gumà, Jesús, Cap de la Vila, Parellades, Sant Pau, Passeig de la Ribera, Sant Pere, Parellades, Bonaire, Passeig de la Ribera tot la Fragata.

Boek uw hotel - bespaar tot 15% op tarieven zonder annuleringskosten!

Zondag 23 - De eerste parade

Geen reis naar Carnaval is compleet zonder de Sunday Parade te bekijken!

19: 30h CARNAVAL RUA DE LA DISBAUXA SITGES 2020

Beginnend eerder dit jaar, route: start onderaan Avinguda Sofia, Passeig de la Ribera (zeezijde), La Fragata, Passeig de la Ribera (berghelling), Bassa Rodona, Plaça del Pou Vedre, Espalter, Sant Francesc en Cap de la Vila.

Dinsdag 23 - De tweede parade

Sitges Carnaval Dinsdag Parade

21: 00h RUA DE L'EXTERMINI

Route: start onderaan de Avinguda Sofia, Passeig de la Ribera (zeezijde), La Fragata, Passeig de la Ribera (berghelling), Bassa Rodona, Plaça del Pou Vedre, Espalter, Sant Francesc en Cap de la Vila.

Boek uw hotel - bespaar tot 15% op tarieven zonder annuleringskosten!

Woensdag 26 - De begrafenis van de koning

Begrafenis van de koning van Carnaval

De begrafenis van de koning markeert het einde van carnaval - het is een sombere maar verbluffende ceremonie.

18: 50h BEGRAFENIS VAN HM CARNESTOLTES

HM Carnestoltes zal van het stadhuis naar het strand van La Fragata worden gebracht, vergezeld van zijn gevolg, de koningin, de stoet van de rouwende en al diegenen die hun respect willen betuigen aan de koning, langs de volgende route: c / Major, Cap de la Vila, c / Parellades, c / Bonaire en Passeig de la Ribera ter hoogte van het monument voor El Greco.

19: 20u Afscheidsceremonie op het strand van La Fragata waar de wil en laatste wensen van Zijne Majesteit zullen worden voorgelezen.

Booking.com

Verblijf voor minder in het Hotel Subur in Central Sitges!

Hotel Subur ligt in het hart van Sitges, recht tegenover het homostrand en biedt veel waar voor uw geld, eenvoudige schone kamers en een heerlijk ontbijt.