Sitges-evenementen 2020 en daarna, geannuleerd of uitgesteld?

Veel van de zomerevenementen in Sitges zijn uitgesteld of geannuleerd. Hier zijn de laatste updates.

Terwijl Sitges zich aanpast aan de voortdurende veranderingen met betrekking tot Covid 19, ontvangen we veel e-mails met vragen over de evenementenkalender voor de zomer en of evenementen al dan niet zijn geannuleerd. De situatie is momenteel veranderlijk, aangezien we wachten op de publicatie van nieuwe regels met betrekking tot evenementen, met name evenementen die buiten plaatsvinden en grote kraaien aantrekken.

7 juli 2020 - Een nieuwe wet stelt dat evenementen op de paseo dit jaar niet zullen plaatsvinden en naar een andere locatie moeten verhuizen.

Wordt Sitges Bears Week geannuleerd?

Sitges Bears Week - september editie zal dit jaar geen “Bear Village” hebben. De organisatoren beloven echter nog steeds verschillende evenementen te houden die sociale afstand mogelijk maken, aangezien er nog steeds veel beren zullen komen tijdens de eerste twee weken van september. Specifieke gebeurtenissen moeten nog worden bevestigd.

Gaat het Fiesta Mayor Fireworks door?

Dat heeft de regering aangekondigd Grote partij  zal dit jaar een ander format aannemen en dat evenementen die grote groepen aanmoedigen (zoals dansen en processies op straat) niet doorgaan. Er wordt gewerkt aan een nieuw evenementenprogramma dat de komende weken beschikbaar zal worden gesteld. (Zie de officiële verklaring)

Wanneer is Sitges Carnival 2020?

Het carnaval van Sitges vindt plaats in februari 2020, van 9 tot 17 uur. Het evenement valt tijdens de Valentijnsdagvieringen, dus het is de perfecte tijd om romantisch te zijn en breng uw geliefde voor het weekend naar Sitges.

Sitges-evenementen in 2021

Evenementen zoals Pasen en Corpus bloementapijtfestival vallen op traditionele dadels. Andere evenementen zoals Pride, The Car Rally en Tapas Festival moeten nog worden beslist.

Verblijf voor minder in het Hotel Subur in Central Sitges!

Hotel Subur ligt in het hart van Sitges, recht tegenover het homostrand en biedt veel waar voor uw geld, eenvoudige schone kamers en een heerlijk ontbijt.

Hotel MiM, 4 Star
Stijlvol en verfijnd

Hotel Mim Sitges



Booking.com

Nieuw, 4-sterrenhotel in het hart van Sitges met prachtige kamers, een skybar met zwembad en een prachtige dagspa om te ontspannen!

Hotel Medium, 3 sterren
Geweldig zwembad en locatie

Hotel Middelgroot Sitges



Booking.com

Hotel Medium ligt in het hart van Sitges, op slechts enkele seconden van het stadscentrum met een geweldig zwembad.