Sitges Pride 2020 - Data bevestigd - Officiële video

De data van Sitges Pride 2020 zijn bevestigd. Het evenement vindt plaats van 3 tot en met 7 juni.

Sitges-Pride-11e-editie

Sitges Pride, Europa's trots aan het strand, is een van de hoogtepunten van de homokalender in Europa. Elk jaar dalen duizenden bezoekers af naar Sitges voor 5 dagen plezier in de zon. Een openlucht gay dorp met een groot podium, gratis shows en late night optredens ligt direct aan zee!

Elke dag is er een ander feest, waaronder de Splash Pool Party op vrijdag, The Gay Beach Party op zaterdag en de Boat Party op donderdag. Tickets voor deze evenementen gaan in oktober in de verkoop.

Hotels en appartementen zouden dat moeten zijn ruim van tevoren geboekt.

Official Video

Booking.com

Centro Zolder

Centro Zolder

THet prachtige Centro Attic penthouse appartement met een groot terras en veel natuurlijk licht is gelegen in het centrum van Sitges aan het centrale plein "Cap de la Vila", bekend om het hoekhuis met zijn beroemde klok.

  • Slaapplaatsen 3
  • Vanaf EUR 34 p / p per nacht

Christie appartement

Christie appartement

Te elegante Christie appartement is gelegen in het hart van Sitges, op slechts 3 minuten lopen van de belangrijkste stranden, een ruime en elegante woonkamer met een klein balkon, dat uitkijkt op de Calle Europa.

  • Slaapplaatsen 6
  • Vanaf EUR 22 p / p per nacht

Verblijf voor minder in het Hotel Subur in Central Sitges!

Hotel Subur ligt in het hart van Sitges, recht tegenover het homostrand en biedt veel waar voor uw geld, eenvoudige schone kamers en een heerlijk ontbijt.