Regenboogwandeling in Sitges

Een nieuwe "Rainbow Walk" is geïnstalleerd in Sitges als onderdeel van de viering van International Pride Day op 28 juni.

Een nieuwe "Rainbow Walk" is aangekomen in Sitges. Het project maakt deel uit van een initiatief van de Catalaanse regering als onderdeel van de viering van de Internationale Dag van LGTBI Pride, 28 juni.

Meer dan 700 verschillende steden in Catalonië installeren regenboogwandelingen als onderdeel van de viering en er worden in de hele regio een reeks culturele evenementen gehouden. De evenementen zullen eindigen in Sitges. Het evenement wordt live uitgezonden op televisie en via sociale netwerken.

De Rainbow Walk is te vinden op de kruising van Carrer Primer de Mayo en Passeig de la Ribera. Het is goed nieuws voor Sitges. De wandeling komt samen met de Rainbow Bench die op de paseo werd geïnstalleerd tijdens de jaarlijkse trotsviering in 2019.

Regenboogwandeling in Sitges

De "Rainbow Walk" van Sitges in het hart van de drukste voetgangersoversteekplaats van Sitges.

Verblijf voor minder in het Hotel Subur in Central Sitges!

Hotel Subur ligt in het hart van Sitges, recht tegenover het homostrand en biedt veel waar voor uw geld, eenvoudige schone kamers en een heerlijk ontbijt.