Sitges organiseert tijdens carnaval het eerste Drag Queen-gala!

Sitges Drag Queen Gala zal de festiviteiten voor het carnaval van 2020 op La Fragata beginnen.

Gala Drag Queen Sitges

11 Drag queens van het vasteland van Spanje, de Canarische Eilanden en daarbuiten zullen op zondag 16 februari optreden op een speciaal gebouwd podium op het strand van Fragata, wat een primeur is voor carnaval.

11 Kandidaten strijden om de hoofdtitel en worden beoordeeld op hun toneelvoorstelling, make-up, choreografie en kostuum.

De show begint om 5 uur vanaf Calle San Francesc, waar de groep zich een weg baant door de straten van Sitges via Cap de la Vila, Sant Pau en Psg de la Ribera voordat ze aankomen in Fragata.

Het thema van de avond is "Duizend-en-een-nacht", met naar verwachting meer dan 400 mensen. Het gala wordt gepresenteerd door Sofia del Prado, Miss Universe 2017; en bij de Sitges "La Secre" en Sílvia Andreu.

Het evenement, als onderdeel van het officiële carnaval van Sitges 2020, wordt gerund door Nacho Ruiz en wordt ondersteund door verschillende bedrijven in de stad. Het doel van het grote gala "zal zijn om de essentie van het homocarnaval dat decennia geleden werd gehouden op 'Carrer del Pecat Mortal (Sin Street)' te heroveren”.

  • 17 uur Start van de show Sant Francesc straat
  • 17.30 uur Start van het Gala in La Fragata
  • 7.30 uur Proclamatie van Drag Queen of Sitges 2020
  • 19.45 uur Einde van de show

Boek vandaag nog uw hotel voor carnaval in Sitges!

Booking.com

Drag-acts zijn onder meer Drag Sethlas, Drag Fantasy, Drag Wayúu Queen, Drag Sejmet, Drag Orión, Drag-Patrol, Drag Shíky, Drag Noa, Drag Gio, Drag Elektra, Drag Yesailararodrihuez en Drag Nervio.

Verblijf voor minder in het Hotel Subur in Central Sitges!

Hotel Subur ligt in het hart van Sitges, recht tegenover het homostrand en biedt veel waar voor uw geld, eenvoudige schone kamers en een heerlijk ontbijt.