Zomer in Sitges - Ben je klaar om te spelen?

Zomer in Sitges ...

Het is tijd om je kleurtje bij te vullen. Terwijl mei zich een weg baant… velen van u plannen uw reis naar Sitges. Of het nu gaat om de drukte van Pride of een meer ontspannen meivakantie, appartementen en hotels boeken snel vol.

Zomer in Sitges ...

Het weer in Sitges is vandaag verbluffend. Het is moeilijk om te werken als dit het uitzicht is vanuit het kantoor ...

[sspdc album = 1687 style = matrix]

Maar als u van een soortgelijk uitzicht wilt genieten, raden we u aan een kijkje te nemen bij de volgende hotels, die kamers aan zee bieden. Maar wees gewaarschuwd, in veel van de hotels is de zomer bijna vol, dus boek vroeg om de laatste beschikbare kamers te krijgen!

Sitges Platjador-hotel

Zomer in Sitges ...

Het Platjador Hotel is een zeer aan te bevelen driesterrenhotel direct aan de kust van Sitges! Het heeft een geweldig zwembad en een prachtig dakterras! Dankzij de geweldige locatie en prijs is dit hotel snel volgeboekt!

Bekijk nu de tarieven

Het Calipolis Hotel, Sitges

Zomer in Sitges ...

Als je aan het strand wilt zijn met uitzicht op het homostrand, dan is het 4-sterrenhotel Calipolis iets voor jou. Een geweldig uitzicht, uitstekende service en een bevoorrechte locatie maken dit hotel zeer gewild. Upgrade naar een suite met zeezicht voor een speciale traktatie!

Bekijk nu de tarieven

Het Cielo appartement

Zomer in Sitges ...

Het appartement "Cielo" aan de oceaan is gelegen in het centrum van Sitges. Gelegen recht tegenover het strand met een fantastisch uitzicht van 180º op de kerk, het herkenningspunt van deze stad en uitzicht op de "Paseo Maritimo", een enorme palmbomenpromenade van 2 km met witte zandstranden, geniet de gast van dit appartement van een van de meest exclusieve en mooiste locaties in de stad.

Bekijk de tarieven nu

Het Isabel appartement

Zomer in Sitges ...

Dit prachtige penthouse studio-appartement aan de oceaan is gelegen in het hart van Sitges en is zeer zeldzaam ..

Bekijk de tarieven nu

Vergeet niet dat u bij ons appartementen kunt boeken van Berlijn tot Rome, van New York tot Londen - check out http://www.gayapartments4u.com