Ondanks de opsluitingen van Covid, bereikten sommige bezoekers inderdaad Sitges voor de zomer van 2020. Bezoekers waren over het algemeen zeer braaf en hielden zich aan sociale afstandelijkheid en het dragen van een masker. Maar er was nog tijd voor leuke momenten, vooral op het strand.

Het lijkt erop dat het geval van "Minder is meer" zeker van toepassing is op uw "meest geliefde" afbeeldingen van de afgelopen 12 maanden, en wie kan u dat kwalijk nemen. Geniet van onze top 9 Instagram-momenten en we hopen je in 2021 weer te zien! - Begin hiermee te plannen hotel deals en appartementen <p></p>

1. Calipolis balkonzicht!

Het uitzicht vanaf de Calipolis

Als we op nr. 1 binnenkomen, hebben we dit mooie balkon met uitzicht vanaf de Hotel Calipolis in Sitges!

2. Het Balmins-schot!

Balmins Beach is een van de beroemdste naaktstranden van Spanje.

Laat het allemaal rondhangen op Balmins Beach. Het strand, gelegen aan de andere kant van de kerk, is een welkome verademing en trekt alle soorten jongens aan met zijn warme en gastvrije sfeer en zorgeloze houding. Het strand is optioneel voor nudisten. Bekijk onze gids voor de beste homostranden in Sitges.

3. Tanlines in Playa del Muerto

Deze foto was een van de meest becommentarieerde in 2020!

Het strand van Playa del Muerto is het oudste homostrand van Spanje. Met een charmante strandclub en een ‘magische cruisegrot’ en ‘fantastisch bos’ is het strand een van de meest populaire plekken om overdag te cruisen in Sitges. Het strand is ook de perfecte plek om te pronken met je bruine kleur! Ga voor een routebeschrijving naar het strand gids.

Hotels die het dichtst bij Playa Del Muerto zijn, zijn onder meer Het 5-sterren Dolce, The Hotel Sunway Aparthotel en het trendy ME Terramar.

4. Benodigdheden in Vinyet verpakken

De Diesel-look rocken in Sitges!

Sitges heeft een aantal geweldige winkels voor zwembroeken, dus u hoeft alleen uw essentials in te pakken tijdens uw bezoek! Deze foto is gemaakt in Vinyet, de chique wijk van Sitges en de thuisbasis van een aantal verbluffende strandvilla's.

5. Herinneringen aan Sitges Bear Alley!

De drukke "Bear Alley" in Sitges.

De International Bears Meeting in Sitges is een van de grootste gay-evenementen in Europa en trekt elk jaar in september meer dan 5,000 beren en bewonderaars naar Sitges. Het evenement is in 2020 afgelast, maar is ingesteld om terug te keren in 2021!

6. Bijna naakt in Playa del Muerto

Adembenemende scènes op de stranden van Sitges!

Op nummer 6 staat de verbluffende foto gemaakt bij Playa Del Muerto! Het strand is de perfecte plek voor een aantal geweldige foto's en is in het verleden als achtergrond gebruikt bij veel beroemde mode- en evenementencampagnes.

7. Het uitzicht van achteren!

Zwervers in Sitges! Wat een uitzicht

Ja, dit is hetzelfde model als op de vorige foto, alleen in een andere hoek.

8. Ik wil je hand vasthouden!

Voel je vrij om te houden van wie je wilt in Sitges!

A recent onderzoek toonde aan dat 6 op de 10 LGBTI-mensen bang zijn om elkaars hand vast te houden in het openbaar. Sitges is al lang een toevluchtsoord voor mensen die willen ontsnappen aan de bekrompen geest! Houd hier van wie je wilt en houd elkaar bij de hand met wie je maar wilt, waar je maar wilt.

9. Allemaal aan boord!

De reis naar Playa del Muerto

Deze foto was een van de meest becommentarieerde, en velen maakten zich zorgen over de veiligheid van onze reizigers met een speedo! De reis naar Sitges Playa Del Muerto kan moeilijk zijn, maar we raden u aan om over de heuvel te gaan en de treinrails te vermijden! De tracks lijken de afgelopen jaren echter een 'Instagram'-hotspot te zijn geworden!

Doe mee met Instagram in 2021 voor meer geweldige foto's en updates over Sitges en hopelijk kun je tijdens je volgende reis je eigen foto's maken! Als je uitgelicht wilt worden, tag dan je foto met #gaysitgesguide!

Bekijk onze 5 beste plekken om te verblijven in Sitges voor de perfecte ontsnapping op sociaal afstand.