Cruisen in Gay Sitges 2022

Sitges is een grote vaarzone. Van de hotspots overdag en 's nachts op het strand tot de cruiseclubs en donkere kamers in de bars, er zijn veel plekken om af te spreken voor de lol!

Gay cruisen in Sitges

De stranden van Sitges zijn vol eye candy ... en een geweldige plek om nieuwe mensen te ontmoeten ... en om later op de avond drankjes, vergaderingen en plezier te regelen!

Sitges is gewoon één grote vaarzone. De mannen zijn geweldig en soms is het moeilijk om niet te stoppen en te staren naar de schoonheid om je heen. Hier zijn onze tips voor gegarandeerde actie.

Tijdens de Dag

Alle stranden zijn overdag erg druk, vooral degene die we in ons hebben vermeld strandengids, compleet met kaarten en routebeschrijvingen. Er is ook een lang stuk cruisen tussen het strand van L'Estanyol en het Terramar hotel terwijl jongens hun weg banen naar Playa del Muerto.

Het bos achter "Dead Mans Beach" is vooral populair tijdens de lente- en zomermaanden. Het wordt druk vanaf de vroege namiddag en bereikt zijn hoogtepunt rond 5 uur als mensen teruggaan van het strand naar Sitges. Lokale Spaanse jongens in hun auto hebben de neiging om ook gedurende deze tijd te parkeren en te cruisen. Veel plezier, maar pas op voor je spullen. Oh en ja, er zijn orgieën bekend.

Tijdens de nacht

Het grootste deel van de nachtelijke cruises vindt plaats op het strand van L'Estanyol rond 1 uur 's nachts. Volg de volgende route om op de exacte plek te komen:

Sla rechtsaf als je bij de zee komt. Ga richting Gay Beach. Waarschijnlijk heb je daar de dag toch doorgebracht! Passeer alle restaurants aan zee en ga naar de eerste trap. (In deze fase zijn er geen restaurants meer over). Sla rechtsaf het strand op en je bent gearriveerd. Het duurt niet langer dan 15 minuten te voet.

Sauna's en clubs

Sitges heeft twee sauna's, papegaaiensauna in Parrots Hotel in het centrum van het dorp en sauna Sitges op C.Espalter. De onderstaande bars en clubs zijn populaire plekken om af te spreken.

  • Safety First

    Sitges is over het algemeen een zeer veilige plaats om te bezoeken. Er is echter altijd iemand die uitkijkt naar mogelijke gemakkelijke doelwitten. Dronken met je telefoon, portemonnee en waardevolle spullen naar het strand wandelen is geen goed idee. Als je gaat cruisen in donkere kamers of op het strand, laat je waardevolle spullen dan achter in je hotel of appartement.

  • Bienvenido een Bukkake!

    Een van de drukste en meest populaire cruiseclubs in Sitges is Bukake. De bonus van deze bar is dat het een bar is waar je moet betalen om binnen te komen, maar dat is inclusief je eerste drankje, dus het schrikt degenen die gewoon in de donkere kamer zijn af om je portemonnee te pakken. De club heeft ook een drukke bar aan de voorkant, ideaal voor een drankje 's avonds laat (na 3 uur' s nachts) als je geen zin hebt om naar een van de clubs te gaan.

  • Playa del Muerto

    Het bos bij Playa del Muerto is het hele jaar door een populair vaargebied van 's ochtends vroeg tot zonsondergang. Vermijd de verleiding om door de treintunnels te lopen! Ga over de heuvel. Treinen rijden met 300 MPH + door de tunnels.

Aanbevolen cruisebars, clubs & sauna's

Donkere kamers zijn erg populair in Spanje, vooral bij lokale jongens die vaak nog thuis wonen en de kamers gebruiken om voor de lol met jongens af te spreken. De volgende balken zijn enkele van de meest populaire.

Sauna Sitges

Sauna Sitges

Sitges Saunais gelegen op C.Espalter en is het hele jaar door geopend. De bar aan de voorkant is een populaire plek om 's avonds laat te drinken en de sauna beneden is cruisy.
Bears Bar Sitges

Bears Bar

Bears 'Bar, centraal gelegen aan de Calle Bonaire 17, is het hele jaar door op vrijdag en zaterdag geopend. Tijdens Carnaval Week, Pasen en in de zomer is de bar de hele week geopend van 22.00 tot 03.00 uur.
Bukkake Sitges-logo

Cutie

Bukkae is een van de drukste en meest cruisende bars van Sitges en heeft een groot vaargebied, een slinger, douches en kluisjes.

Andere vaarplekken

De volgende locaties hebben ook donkere kamers waar tijdens bepaalde periodes van het jaar kan cruisen.

XXL Sitges-logo

XXL

XXL is een homobar op het kruispunt van de twee drukste homobuurtjes van Sitges, met een kleine donkere kamer boven en een dansvloer beneden. De bar is het meest bekend vanwege de drukte die tijdens de zomermaanden de straat aan de voorkant van de bar bezet.

BESPAAR TOT 20%

Vind een plek om te verblijven!

2,574,000 + hotels, huizen, appartementen en andere unieke plekken om te verblijven ...

Appartementen kunnen vaak een betere optie zijn als u gasten terug wilt brengen naar uw kamer. Bekijk ons ​​aanbod aan goedgekeurde appartementen en geniet van een appartement met uitzicht op het strand met totale privacy.

Kaart van de cruisegebieden van Sitges

Gebruik de vervolgkeuzelijst Categorie om de cruisebars, cruisestranden en hotels die het dichtst bij uw gewenste locatie in Sitges liggen te vinden.

Aanbevolen Hotels in Sitges

De meeste hotels in Sitges liggen in het centrum van het dorp. De beste opties zijn aan de kust met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

Dolce Sitges
5 Star Luxury

Hotel Dolce SitgesBooking.com

Gelegen op een 10 minuten taxirit van het centrum van de stad, dit is het enige 5-sterrenhotel in Sitges en een van de beste!

Hotel MiM, 4 Star
Stijlvol en verfijnd

Hotel Mim SitgesBooking.com

Nieuw, 4-sterrenhotel in het hart van Sitges met prachtige kamers, een skybar met zwembad en een prachtige dagspa om te ontspannen!

Hotel Medium, 3 sterren
Geweldig zwembad en locatie

Hotel Middelgroot SitgesBooking.com

Hotel Medium ligt in het hart van Sitges, op slechts enkele seconden van het stadscentrum met een geweldig zwembad.

Hotel ME, 4 sterren
Luxe en luxe optie

Hotel ME Terramar SitgesBooking.com

Hotel ME Terramar Sitges is een van de beste hotels in Sitges met een eigen strandclub en grote kamers.

Meest populaire appartementen

Onze lezers beoordelen de volgende appartementen consequent met 8+. Boek een flexibel tarief. Kies uit een reeks studio's, appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers en penthouses, met lokale hulp bij het inchecken.

Groepsappartementen in Sitges

Appartement aan het strand in Sitges

Reeks appartementen aan zee met geweldige balkons.

Geschikt voor maximaal 6

Vanaf € 89 / nacht 

Destiono appartementen

Casa Esmeralda Sitges appartement

Luxe appartementen met geweldige voorzieningen en designstijl.

Selectie van 1, 2 en 3 slaapkamers.

Vanaf € 99 / nacht

1840 Apartments

1840 Apartments

Mooie selectie appartementen in een gerestaureerd gebouw.

Selectie van 1, 2, 3 en 4 slaapkamers.

Vanaf € 70 / nacht

Stedelijke Suite Appartementen

Prachtige appartementen in het hart van Sitges met uitstekende voorzieningen.

Van 2 tot 5 gasten.

Vanaf € 100 / nacht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Deel deze pagina!

Stuur dit naar een vriend