Sitges Gay Clubs 2019

Sitges is een stad die graag feesten - hard en laat! Je hebt je siësta nodig ... de clubs worden druk vanaf 3 uur 's ochtends en het dansen stopt pas om 6 uur' s ochtends!

Gay clubs in Sitges

Wanneer de bars vanaf 3 uur 's nachts ontspannen, worden de clubs druk - dans je avondje weg in Sitges Gay Clubs tijdens je vakantie!

TEr is één homoclub in Sitges, namelijk Biologisch . De andere clubs organiseren wekelijkse feesten zoals de Schuimfeest en de Gay Beach Party tijdens het zomerseizoen. Cutie, geopend in 2013, is uitgegroeid tot een van de meest populaire nachtelijke bars om te feesten. Het is een cruiseclub en is ook open tot 6 uur.

Aanbevolen homo & Homovriendelijke clubs

Organic is de belangrijkste homoclub in Sitges. De Gay Beach Party en The Foam Nights zijn wekelijkse evenementen tijdens het zomerseizoen.

Sitges Foam Party

Sitges Foam Party

Elk jaar blijkt het schuimfeest van Sitges het heetste feest van het seizoen te zijn met jongens van over de hele wereld die plezier hebben in het schuim.
Biologische sitges

Biologisch

Organic Dance Club Sitges is een van de langstlopende clubs in het dorp. Gelegen aan C. Bonaire, de drukke homostraat van Sitges en 's avonds geopend tijdens de zomer.

Een avondje uit in Sitges - iets voor iedereen ...

Bekijk onze insidertips om het meeste uit ons avondje uit in Sitges te halen - ongeacht hoe laat u wilt feesten!

Gay-uitgaansleven in Sitges

Spanje houdt van zijn Go Go-jongens…. en ze zijn aanwezig op bijna elk evenement en feest! Geniet van het snoepje ...

Feest tot diep in de nacht - elke avond.

De clubscene van Sitges wordt gedomineerd door Organic, de belangrijkste homodisco in het centrum van het dorp. Gelegen aan de drukke C.Bonaire, is de club geopend vanaf 2.30 uur en is het het hele zomerseizoen druk. De club heeft elke avond verschillende themafeesten en de muziek is een mix van pop en Spaanse house.

Plezier in het schuim.

De legendarische schuimfeesten in Trailer zijn legendarisch geworden ... en terecht. Dit feest vindt plaats tijdens het hoogseizoen op woensdag-, vrijdag- en zondagavond. Zondagavond is waarschijnlijk de meest populaire avond voor dit evenement.

Gay Beach Party - Bears Week

De Gay Beach Party is een van de langstlopende wekelijkse feesten in het dorp. Het evenement vindt nu plaats in Hola Beach Club tijdens Bears Week en Pride.

The Pool Party - Sitges Pride

Enkele van de grootste dj's en gehoste feesten vinden plaats in Sitges tijdens Pride, waaronder de legendarische Sitges Pool Party. Bekijk de officiële pride-site voor de laatste details over de volgende pride-feesten.

  • Clubtijd

    De clubs in Sitges worden vanaf 2.30 uur druk, nadat de bars zijn gesloten. Als je na 3.30 uur een laat drankje wilt en niet wilt gaan uitgaan, probeer dan Male Bar in het Oasis Center of Bukkake op C. Joan Tarrida.

  • Ticket Entree

    De toegangsprijs voor clubs varieert afhankelijk van het evenement en de dag dat je aanwezig bent. Je kunt vroeg in de avond in de bars in Sitges concessies krijgen van de flyer boys. Hiermee krijgt u toegang tegen een lagere prijs vóór een bepaald tijdstip.

  • Persoonlijk veiligheidsadvies

    Sitges is een veilige plek om te bezoeken, maar zoals elke toeristische plek over de hele wereld zijn er geïsoleerde incidenten waarbij bezoekers zijn beroofd. Bekijk uw drankjes in de bars en clubs, laat ze niet onbeheerd achter. GHB, als je in je drankje glijdt, kan je je kwetsbaar en gemakkelijk manipuleren.

De hele nacht feesten - kan je moe maken! Houd een siësta wanneer u maar wilt, in de privacy van uw eigen appartement! Boek de jouwe vandaag.

Kaart van clubs in Sitges

Gebruik de vervolgkeuzelijst Categorie om uw favoriete club / feestlocatie te vinden.

Aanbevolen Hotels in Sitges

De meeste hotels in Sitges liggen in het centrum van het dorp. De beste opties zijn aan de kust met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

Dolce Sitges
5 Star Luxury

Hotel Dolce SitgesBooking.com

Gelegen op een 10 minuten taxirit van het centrum van de stad, dit is het enige 5-sterrenhotel in Sitges en een van de beste!

Hotel MiM, 4 Star
Stijlvol en verfijnd

Hotel Mim SitgesBooking.com

Nieuw, 4-sterrenhotel in het hart van Sitges met prachtige kamers, een skybar met zwembad en een prachtige dagspa om te ontspannen!

Hotel Medium, 3 sterren
Geweldig zwembad en locatie

Hotel Medium SitgesBooking.com

Hotel Medium ligt in het hart van Sitges, op slechts enkele seconden van het stadscentrum met een geweldig zwembad.

Hotel ME, 4 sterren
Luxe en luxe optie

Hotel ME Terramar SitgesBooking.com

Hotel ME Terramar Sitges is een van de beste hotels in Sitges met een eigen strandclub en grote kamers.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

×Scherp en mooi - herenmode
Stuur dit naar een vriend