Eurovision Fever treft Sitges!

Het is weer die tijd van het jaar. De finale van het Eurovisie Songfestival is bijna aangebroken en Parrots Pub wordt het epicentrum van entertainment met beide halve finales samen met een met sterren bezaaide affaire voor de grote finale, georganiseerd door Lady Diamond, met gratis Pica PIca, prijzen en meer !.

Eurovisie Sitges

Het hoofdevenement vindt plaats op 23 mei. U wordt geadviseerd om van tevoren te reserveren. Kom om 7 uur aan voor uw tafel.

Op de hoogte HOTEL BUITEN in Centraal Sitges.

Hotel Subur ligt in het hart van Sitges, recht tegenover het homostrand en biedt veel waar voor uw geld, eenvoudige schone kamers en een heerlijk ontbijt.

Vorige dekking van EUROVISIE

Eurovision 2017

Lady Diamond speelde voor een vol huis voor een uitverkochte Eurovision Themed-show op Finals Night in Sitges in Parrots Pub!

Eurovisie 2016 bij Parrots Pub

De jaarlijkse Eurovisie-finale vond plaats in Sitges in Parrots Pub met Lady Diamond als gastvrouw voor de procedure!
16 mei 2016/door keith@gaysitgesguide.com

Eurovisiedekking & Sitges Eurovisie 2016

Lady Diamond organiseerde weer een succesvolle Eurovisie-finale in Sitges in Parrots Pub and Terrace.
25 mei 2015/door keith@gaysitgesguide.com
Eurovisie Sitges

Eurovision Fever treft Sitges

De finale van het Eurovisie Songfestival staat voor de deur. Parrots Pub wordt het epicentrum van entertainment met een met sterren bezaaide affaire voor de Grand Finale, georganiseerd door Lady Diamond
19 mei 2015/door keith@gaysitgesguide.com
Eurovisie Sitges Papegaaien

Eurovisie bij Parrots Pub Sitges

Vier Eurovisie in stijl en ga volgend weekend naar Sitges. Op zaterdag 10 mei organiseert Parrots Pub een speciaal Eurovisiefeest met Lady Diamond
3 mei 2014/door keith@gaysitgesguide.com

Eurovisie op Parrots Terrace met Lady Diamond - Sitges 2013

Sitges gonsde zaterdagavond van de Eurovisie-opwinding. Parrots Terrace is een van de meest populaire plaatsen om het evenement te bekijken. En het wordt elk jaar drukker.
19 mei 2013/door keith@gaysitgesguide.com

Eurovisie Feestavond in Sitges - op Parrots Terrace

Het is vanavond het Eurovisie Songfestival en waar is dat beter te vieren dan door live mee te kijken op 3 schermen in Parrots Pub and Terrace met gastvrouw Lady Diamond.
18 mei 2013/door keith@gaysitgesguide.com

Eurovisie 2012 bij Parrots Pub met Lady Diamond

Parrots organiseerde zaterdagavond in Sitges haar jaarlijkse Eurovisie-feest. Het evenement is de afgelopen 3 jaar uitgegroeid tot een van de grootste Eurovison-feesten in Sitges.
28 mei 2012/door keith@gaysitgesguide.com
Laad meer