Carnaval van Sitges – Wijzigingen voor het evenement in 2022

Het carnaval van Sitges is bevestigd en zal volgend weekend doorgaan. Er zijn enkele wijzigingen in de route van de parade, samen met de tijden, maar aangezien alle bars weer open zijn, verwachten we een succesvol carnaval 2022 en de start van een geweldig seizoen.

Sitges Carnival 2022

Sitges Carnaval 2022 Wijzigingen

  • Alle nachtbars zijn weer open zonder beperkingen. Restaurants zijn ook open. Terrasbars open vanaf 5 uur. De meeste nachtbars zijn open van 10.30 uur tot 11 uur en sluiten om 2.30 uur tot 3 uur.
  • De evenementen beginnen vanaf dinsdag wanneer Parrots Pub weer opengaat, gevolgd door de Mantillas-avond in restaurant L'Angle. De andere nachtbars gaan weer open op woensdag-/donderdagnacht en blijven het hele carnavalsweekend open tot woensdag. Download de app voor details
  • De belangrijkste paradewijzigingen zorgen ervoor dat de koning donderdag om 6.30 uur bij het Miramar-gebouw aankomt en niet op Fragata Beach. Evenzo zullen de parades op zondag en dinsdag hun weg vinden vanaf Av Sofia in de buurt van de Hotel Calipolis rechts langs de kust aan de achterkant, voordat u Espalter opduikt, bij de sauna en het Queenz Restaurant. Het zal niet vanuit het centrum komen. Dit jaar zijn er iets meer dan 40 verschillende praalwagens, 10 minder dan traditioneel.
  • Sitges heeft een bezettingsgraad van 90% voor het weekend. Er zijn nog enkele lastminute hoteldeals beschikbaar.

Gay Carnaval-evenementen 2022

Evenementen beginnen met de Mantillas-avond op dinsdag in Parrots Pub, gevolgd door een diner in L'Angle en eindigen met de Widows Night in Le Patio op woensdag.