Kerst in Sitges… en daarbuiten.

Kerstmis in Sitges

Je weet wanneer je op zoek bent naar dat perfecte cadeau ... en je kunt het niet vinden. Nou, kijk niet eens. Sla kerst thuis over en neem hem gewoon mee naar een van onze favoriete bestemmingen!

Sitges!

Sitges

Waar anders kun je kerstdag twee keer vieren! Ja, tweemaal. En ze gooien zelfs snoepjes naar je op straat! Hoe lief is dat!

- Driekoningendag in Sitges
- Deals voor appartementen in Sitges

Kerstmis op het strand

Op zoek naar een plek warmer .. wat dacht je van een reis naar Kaapstad's Sandy Bay voor kerstdiner op het strand! Kaapstad heeft de Mother City Queer Party en het Rainbow Festival in de aanloop naar NYE!

- Gay Kaapstad gids
- Kerst in het Mount Nelson Hotel in Kaapstad

Buenos Aires

Mmmm .. misdragen in Buenos Aires. Het weer is perfect met Kerstmis. Warm and Balmy en de stedenclubs pakken de feestgangers van over de hele wereld in!

Axel Buenos Aires

Het helpt natuurlijk dat ze daar ook een van de meest sexy hotels ter wereld hebben .. met de heetste Spring Pool Parties ooit.

Verblijf in Hotel Axel Buenos Aires
Buenos Aires Gids

Madrid

De thuishaven van nu een van de grootste trotsevenementen ter wereld. Madrid is een stad die weet hoe je moet feesten. Hun oudejaarsfeestjes zijn legendarisch ... net als speciale smerige afterparty's ...

- Madrid Gay Gids
- Verblijf in het Boutique Hotel Mate in het hart van de Gay District

Rome

Natuurlijk kun je van je cadeau een tweepartij maken .. eerst de reis en ten tweede het shoppen. Er is geen betere straat om te winkelen dan de Via Condotti in Rome! Absoluut geweldig…

Bars Rijk Rome

En als je een beer, een welp of een jager bent ... dan krijg je een traktatie. Het Bears Empire Event is een nieuwjaarsfeest in Rome dat een week duurt. Ja .. feest in een van de grootste sauna's van Europa en kom dan langs naar het Vaticaan in een skip-the-line gay tour .. we houden je niet voor de gek!

- Gay Gids voor Rome
- Berenrijk Evenement Rome

Barcelona

Kerstmis in Barcelona is de perfecte tijd om enkele van de meest verbazingwekkende architectuur ter wereld te bekijken. De hitte is weg, de drukte van zomertoeristen is afgenomen en de stad krijgt een meer ontspannen sfeer.

Een must-do-evenement is een bezoek aan de fonteinen waar, tijdens de maand december, de fonteinen dansen op Christmas Carols, zowel traditioneel als modern! Echt adembenemend!

Axel Hotel Barcelona

En natuurlijk moet het Hotel of Choice het Axel Hotel zijn.

- Axel Hotel Kerstaanbiedingen
- Gay Gids voor Barcelona

Gran Canaria

Als je op zoek bent naar zon maar niet zo ver wilt reizen, dan is Gran Canaria de perfecte bestemming. Waarom neem je geen vrienden mee en huur je een van onze prachtige villa's vlak bij de kust.

Gran Canaria

- Villa verhuur op Gran Canaria
- Gay Gran Canaria-gids

Gay Lissabon Kerstmis

Waarom zou u tot slot de geweldige stad Lissabon verkennen, de nieuwe hoofdstad van de Europese gayclubscene! Als je op zoek bent naar een nieuwe plek met het gevoel van onontdekte koelte ... dan is dit de stad voor jou.

Bekijk de prachtige stad Obidos, op slechts een uur rijden van het hart van Lissabon. Het hele dorp wordt de hele maand omgetoverd tot kerststad. Het is prachtig gedaan met een authentiek wonderlandgevoel .. perfect voor die romantische kerstliefhebbers die er zijn!

- Bekijk onze Gay Lissabon-gids.
- Boek een prachtig appartement in het hart van de Gay District Barrio Alto