Vecht tegen de flab - Sportscholen in Sitges

Gay Sportscholen Sitges

Nu het nieuwe jaar is aangebroken, zullen velen van jullie Sitges bezoeken met al die voornemens stevig verpakt in je designerbagage! Maar maak je geen zorgen, een belofte die je voor jezelf kunt houden, is die waarbij je besluit een nieuw lichaam te krijgen. En nee, we hebben het niet over cruisen over de stranden ... we hebben het over naar de sportschool gaan om in vorm te komen en fit te worden.

Geloof ons, je zult blij zijn dat je dat gedaan hebt, want de jongens zijn erg gespierd tijdens de zomer in Sitges. Neem Greg en een vriend uit Nederland vorig jaar, die in de zomer menig jongen in zwijm had laten vallen op het homostrand.

Gay Sportscholen Sitges

Er zijn verschillende sportscholen in Sitges, waarvan de meest bekende GSS. Er zijn echter nog meer. Vitale fitness op Joan Salvat Papasseit, 38 is ook populair. Een heel leuke plaatselijke sportschool is Gimnasio Vilata op Santiago Rusinol, Tlf: 938.

En als je iets anders wilt proberen, probeer het dan Verpletteren! Pilates-Sitges en krijg een totale lichaamstraining. Tel: 616