Gay Pride Sitges - data verlengd - nu vr 9 t / m dinsdag 13 juli 2010

Gay Pride Sitges

Gay Pride Sitges 2010 heeft aangekondigd dat het Pride Festival met 2 dagen wordt verlengd. Het begint zoals voorheen op vrijdag 9 juli en eindigt op dinsdag 13 juli.

Aan de vrijdag- en zaterdagavond zijn twee grote feesten toegevoegd. Ze vinden plaats in het grote Parc Can Robert. Een reeks spectaculaire shows, DJS en meer zijn gepland van 12 tot 6 uur. En op vrijdagavond zijn alle bars extra laat open. De parade vindt nog steeds plaats op zaterdagmiddag en de Party on the Promenade begint elke dag van 5 uur tot laat. Bezoek de officiële site voor meer informatie hier.

Circuit Pride-feest

Op zondagmiddag vanaf 5 uur vindt het grootste Tea Dance-evenement van de zomer plaats in L'Atlantida, terwijl de Circuit Party zijn pre-party organiseert in wat een van de meest verbazingwekkende buitenclubs in Europa is. Als je vorig jaar in augustus op het slotfeest was, weet je dat dit een evenement is dat je niet zal teleurstellen. En aangezien het evenement zondagavond laat eindigt als de zon ondergaat, komt de stad tot leven met alle bars, clubs en de promenade vol met internationale bezoekers. Bezoek de Pride-site hier voor meer informatie.

Gay Pride Sitges - Pride-slotfeest

Eindelijk wordt de pride afgesloten met een Gay Beach Party om nooit te vergeten op dinsdag 13 juli. Details worden nog afgerond, maar er zal ook een reeks activiteiten plaatsvinden tijdens de maandagmiddag .. terwijl mensen chillen voor het slotevenement! Blijf ons volgen voor details.