Sitges Berenweek 2013

Sitges Berenweek 2013

De data voor Bears Week Sitges 2013 zijn bevestigd. Het evenement vindt plaats van 9 tot 15 september, met pre-party's die het weekend ervoor beginnen vanaf vrijdag 6 september. We verwachten dat de meeste aanwezigen minstens 10 dagen op bezoek komen, zoals de trend de afgelopen jaren is geweest.

The Bear Village zal wederom een ​​welkome terugkeer zijn, evenals al het gebruikelijke plezier, inclusief de Mr Bear Sitges 2013, die zal plaatsvinden op zaterdag 14 september.

Dit is een evenement dat snel uitverkocht zal zijn. Met meer dan 5000 bezoekers verwacht, zullen goede hotelkamers en appartementen snel geboekt worden. Boek uw kamer voor Sitges Bears Week .

Appartementen die we aanbevelen

Appartementen aan de kust zijn altijd erg gewild en de eerste die gaan, dus deze zullen niet lang duren! Hier is onze topselectie, gebaseerd op uitzicht en voorzieningen.

Sitges Berenweek 2013

De Cielo Appartement bevindt zich in het centrum van Sitges. Gelegen recht tegenover het strand met een fantastisch uitzicht van 180º op de kerk, het herkenningspunt van deze stad en uitzicht op de "Paseo Maritimo", een enorme 2 km lange palmbomenpromenade met witte zandstranden.

Sitges Berenweek 2013

Het Mediterraneo Blanc appartementis gelegen in het hart van Sitges aan de Paseo Maritimo, de meest exclusieve locatie in Sitges. Vanaf het terras kunnen gasten genieten van een adembenemend uitzicht op de oceaan en de bergen. De mooiste stranden bevinden zich recht tegenover het appartement.

Sitges Berenweek 2013

De Maritim Mar appartement is een prachtig gerestaureerd appartement aan de kust van Sitges met een prachtig uitzicht en een uitstekende afwerking! Perfect voor je Bears Week-avontuur.

Met meer dan 100 extra appartementen kunt u natuurlijk bij onze partners op zoek naar uw eigen perfecte plek. Haal je appartementdeal nu, voordat de beste worden genomen.

We hebben ook meer dan 45 van de beste hotels in Sitges, met gegarandeerd de beste prijs! En u betaalt pas bij aankomst. Geen commissies en geen extra kosten. Boek uw kamer voor Sitges Bears Week .