Spotlight: waar te verblijven in Sitges?

Sitges villa's

We hebben de laatste tijd veel e-mails ontvangen met vragen over de beste plekken om te verblijven in Sitges. Het antwoord? Het hangt allemaal af van wat u zoekt en hoeveel u bereid bent te betalen. Sitges heeft een breed scala aan accommodatieaanbiedingen, van privékamers tot luxe villa's.

Sitges villa's

SitgesHolidayAccommodation.com heeft zojuist dit prachtige appartement op de verhuurmarkt gezet. Het is beschikbaar voor wekelijkse verhuur en biedt plaats aan maximaal 10 gasten.

Sitges villa's

De grote en luchtige villa ligt in Vinyet, een van de meest exclusieve wijken van Sitges, op slechts 2 minuten van het strand.

Sitges villa's

Villa Catalan Grande heeft een indrukwekkend interieur en is volledig gerenoveerd. SitgesHolidayAccomodation.com biedt ook verschillende andere villa's te huur aan. Als u op zoek bent naar privacy en luxe, dan is een Villa vaak de beste optie en kan deze nog voordeliger uitpakken als u vrienden bij u heeft.

Voor meer informatie bezoek de leren Villa Catalaans Grande

Sunway appartementen

Als u een auto heeft, zijn de volgende twee opties zeker het overwegen waard. Hoewel een verblijf in de stad handig is, reizen veel mensen met auto's en hebben ze parkeergelegenheid nodig, wat een nachtmerrie kan zijn in Sitges.

Sunway appartementen

De Sunway-appartementen hebben alle voordelen van een appartement aan zee en alle diensten van een 4-sterrenhotel: 2 zwembaden, 24 uur per dag geopend. receptie, minimarkt, restaurant, bars, parkeerplaats binnen, etc.

Voor meer informatie over Sunway Apartments kunt u terecht op hun pagina op Gay Sitges Guide.

Dolce hotel

Eindelijk, als u op zoek bent naar vijfsterrenluxe, zoek dan niet verder. Dolce Sitges is een van de beste hotels in de omgeving.

Dolce hotel

Ja, het hotel ligt ver weg van de stad, maar als u uzelf wilt verwennen met een weekendje weg, dan is Dolce de perfecte plek om te beginnen.

Dolce hotel

Met een prachtig zwembad, uitstekende fitnessfaciliteiten en een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee is het zeker het overwegen waard.

Bekijk meer informatie over het Dolce Hotel Sitges door hun vermelding pagina.