Zondag in september - Wat te doen

Stranden van Sitges

Je staat voor een traktatie vandaag .. het is gewoon prachtig weer en zal deze week doorgaan ... met sommige dagen naar verwachting boven de 27 graden.

Weer Sitges

De homostranden waren deze namiddag volgepakt toen mensen zich voor deze avonden ontspanden ' Wijnfestival activiteiten, die vanaf ongeveer 5.30 uur op La Fragata van start gaat.

Strandhuis Sitges

We raden u aan later het Restaurant aan het strand, dat een aantal van de beste Mediterraanse gerechten in Sitges biedt. Grote waarde, heerlijk menu en schattig personeel maken dit restaurant een om ruim van tevoren te reserveren!

Ondergoednacht, september 2007

Bekijk na het diner enkele van de vele thema-avonden die doorgaan tot september…. Laat niemand je vertellen dat er hier in september niets te doen is .. het is gewoon niet waar! Man Bar's Ondergoednacht is een beleving. Je moet tijdens je reis minstens één keer gaan!

Ledernacht, Berenbar

Zin in wat leeractie ... kijk dan eens Bears 'Bar ...

Voorrecht Sitges

Heet heet heet ... gewoon enkele van de best uitziende jongens in Sitges Privilege op zondagen.

Prins, Striptease

En zondag zou geen zondag zijn zonder Lady en haar strippers ... Denk eraan, wees niet verlegen ... draag je beste ondergoed! Misschien wil je het aan iedereen laten zien op Prinz!

Bekijk de Gay Sitges Guide's Dag voor dag sectie voor meer informatie.