Het perfecte homo-kerstcadeau

De perfecte huidige gay sitges

Dus je hebt besloten om met Kerstmis of Nieuwjaar naar Sitges te komen…. wacht dan met het kopen van uw cadeautjes thuis en kom winkelen in Sitges en Barcelona.

De diepte en het aanbod in de winkels hier is gewoonweg verbluffend. En omdat Sitges zo'n homo-plek is ... weten de winkels echt wat je wilt en hoe je het wilt!

Lukalimiti, Sieraden, Sitges

Als u op zoek bent naar ideeën, waarom dan niet een mooi sieraad? Van je traditionele gouden ketting tot een aantal echt prachtige designerringen, we raden je aan om te bezoeken Lukalimiti. Laten we eerlijk zijn, wat Gay Boy niet leuk vindt om af en toe een mooie grote bling te dragen!

Lukalimiti, Sieraden, Sitges

Maar wat krijg je voor de man die alles heeft? Een kleine winkel op C. Mayor in Sitges heeft misschien het antwoord. Pigmalion verkoopt al een tijdje prachtige eenmalige "kunstzinnige" stukken in Sitges. In deze winkel vind je gegarandeerd iets unieks. Denk aan Grieks-Romeinse beelden, bronzen bustes ... enz ... maar smaakvol uitgevoerd. Het is alleen al de moeite waard om te windowshoppen om enkele van de mooie items te zien die ze in de winkel hebben.

Duik, Sitges, G-Star-jeans.

Natuurlijk moet je er op je best uitzien .. dus waarom zou je niet naar de kledingwinkels gaan en shoppen tot je erbij neervalt. Wij adviseren Duiken die het complete assortiment fantastische G-Star Jeans op voorraad hebben, evenals verschillende andere merken. Geen excuus om er niet op je best uit te zien!

Uitpakken.

Wat er ook gebeurt ... wees er zeker van dat je op eerste kerstdag iets leuks hebt om uit te pakken… .Yummmm… ..