Het perfecte penthouse in Sitges .. en wat een uitzicht!

Appartementen Sitges Gay

In Sitges is het uitzicht alles en als u op zoek bent naar een appartement, dan is er geen betere dan het Ribera Penthouse, direct aan het strand! Beheerd door SitgesHolidayAccommodation.com dit appartement kan ook worden gecombineerd met het appartement op de tweede verdieping voor maximaal 8 personen, uw eigen duplex in Sitges! Prijzen beginnen bij 125 euro per nacht en dat kan boek live online op hun nieuwe website.

Sitges appartementen

Het uitzicht op het strand is spectaculair en je kunt recht naar beneden kijken naar Gay Beach om te zien wat er gebeurt of hoe druk het is!

Gay Sitges appartementen

Het appartement is afgewerkt met een hoge standaard en heeft een modern design, perfect om te ontspannen voor een zware nacht feesten!

Appartementen in Sitges

Je hebt een compleet uitzicht op het strand beneden en de beroemde Santa Tecla-kerk. Als je ooit het vuurwerk van Fiesta Mayor wilde zien vanaf het perfecte uitkijkpunt ... dit is het!

Penthouse-locaties

En je zult vast en zeker een aantal leuke buren ontmoeten, net als vorig jaar. Deze jongens uit Chicago waren hier een week op reis door Europa en hebben zeker onze dagen en nachten opgefleurd!

SitgesHolidayAccommodation.com heeft villa's en appartementen voor elk budget. U kunt uw appartement gemakkelijk en online zoeken en boeken met slechts een paar klikken.