De perfecte Valentijnsdag in Sitges

Valentijnsdag Sitges

Ervan uitgaande dat je het perfecte hebt appartement or Gastenkamer, ontbijten in een van de vele cafés met uitzicht op zee. Stap dan in de trein naar Barcelona en ga op weg naar CatheHelikopters. Barcelona is een prachtige stad en de architectuur ziet er vanuit de lucht nog verbazingwekkender uit. Het is echt romantisch als je geniet van het adembenemende uitzicht over de bergen en de stad zelf in.

Romantische Valentijnsdag in Sitges

Doe wat winkelen als je klaar bent ... we raden iets duurs aan met een paar diamanten ... of voor wie op zoek is naar iets uniekers, probeer de Betovert Vells of "Old Gems" markt die een kruising is tussen een mengelmoesverkoop en een antiekmarkt. Heel leuk!

Sitges Romantisch

Als u terugkeert naar Sitges, stop dan bij Hotel Romantic voor een lekker koel, knapperig glas cava.

Sitges Valentijnsdag

Ga dan na uw kleine siësta op pad voor een lekker diner. Wil je iets traditioneel heerlijks, probeer dan Monroe's. Wil je iets anders en exotisch, dan proberen ze Siithai. Wil je je budget opblazen, probeer dan La Fragata. Een volledige lijst met restaurants is beschikbaar hier.

Valentijnsdag

Na het diner ligt heel Sitges aan uw voeten. Zoals elk carnaval bars, club en late night cafe zijn open en vol met mensen die willen feesten!

Dus geniet!