Trakteer uzelf op een weekend in Sitges ...

Sitges

We hebben onlangs een e-mail ontvangen van een regelmatige bezoeker van Sitges. Ze wilden een weekendje weg, maar wilden iets anders doen. Ja, ze gaan graag naar alle reguliere hotspots in Sitges, maar waren op zoek naar een meer ontspannen en relaxte weekend.

Onze eerste suggestie was om te overwegen waar u wilt verblijven. Een van onze aanbevelingen… een suite in het Calipolis Hotel; Een prachtig uitzicht en tarieven buiten het seizoen maken dit tot een ideale locatie. Of overweeg een van onze prachtige villa's met privézwembad, gebouwd in de bergen aan de rand van Sitges, op minder dan 5 minuten met de taxi van de stad.

Bekijk hier de tarieven van het Calipolis Hotel. De Boek hier luxe villa's en appartementen bij Gay Apartments 4 u.

Sitges

Dan wil je natuurlijk eten… Twee van onze suggesties zijn totaal verschillend. Als je op zoek bent naar authentieke Zuid-Californische taco's, nacho's en meer, samen met enkele van de beste bevroren margarita's in de stad, ga dan naar SoCa.

En als je echt in stijl wilt dineren, probeer het dan Exquisit, bij de haven. Hun menu is echt geïnspireerd en hun woestijnen zijn zelfs op zichzelf een traktatie!

Sitges

Dan wil je er op je best uitzien ... dit is tenslotte Sitges. Kijk voor het laatste nieuws op het gebied van internationale mode Gepassioneerd Sitges. De herfstcollectie is net aangekomen en het personeel is vriendelijk en behulpzaam, in meerdere talen.

Of misschien wilt u de nieuwste series uit Italië en Frankrijk bekijken. Zoek niet verder dan Les Garçons, Sitges. Designerkleding tegen betaalbare prijzen met een breed scala aan stijlen en maten.

Sitges

Eindelijk, na een lange dag luieren bij het zwembad, uit eten gaan en winkelen, wilt u misschien gewoon even relaxen. Twee van de meest trendy chill-outzones van Sitges moeten dat wel zijn Lucht Coco aan de kust en Sitthai's chill-out lounge op C.Bonaire. De perfecte manier om tot rust te komen en te ontspannen.