Casa Vilella Sitges - 5-sterren luxe boetiekhotel

Casa Vilella is in 2017 volledig gerestaureerd. Het hotel was een van de eerste “Masia's” aan de kust. Het gebouw raakte eind jaren 80 in verval, maar is nu gerestaureerd tot een luxe 5-sterren boetiekhotel met prachtige kamers, een geweldig restaurant en een buitenzwembad, op slechts een korte wandeling naar het centrum van het dorp!

Casa Vilella buitenaanzicht Sitges

Deze accommodatie ligt op 1 minuut lopen van het strand. Het biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en een terras, Hotel Casa Vilella ligt in de wijk Sitges Beach-Front in Sitges, op 900 m van het Sitges Convention Bureau. Voor een drankje kunt u terecht in de eigen bar. U kunt overal gratis gebruikmaken van WiFi en er is privéparkeergelegenheid op het terrein.

Alle kamers hebben een flatscreen-tv met satellietzenders. Sommige units hebben een zithoek waar u na een drukke dag heerlijk kunt ontspannen. Sommige kamers bieden uitzicht op de zee, de bergen of het zwembad. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een bad. Extra's zijn onder meer badjassen, slippers en gratis toiletartikelen.

Bij de accommodatie is een 24-uurs receptie.

Centro Zolder

Centro Zolder

THet prachtige Centro Attic penthouse appartement met een groot terras en veel natuurlijk licht is gelegen in het centrum van Sitges aan het centrale plein "Cap de la Vila", bekend om het hoekhuis met zijn beroemde klok.

  • Slaapplaatsen 3
  • Vanaf EUR 34 p / p per nacht

Christie appartement

Christie appartement

Te elegante Christie appartement is gelegen in het hart van Sitges, op slechts 3 minuten lopen van de belangrijkste stranden, een ruime en elegante woonkamer met een klein balkon, dat uitkijkt op de Calle Europa.

  • Slaapplaatsen 6
  • Vanaf EUR 22 p / p per nacht

Verblijf voor minder in het Hotel Subur in Central Sitges!

Hotel Subur ligt in het hart van Sitges, recht tegenover het homostrand en biedt veel waar voor uw geld, eenvoudige schone kamers en een heerlijk ontbijt.