Kerst in Sitges 2013

Kerstmis in Sitges

Nu Kerstmis nadert, hebben we veel nieuwe bezoekers die tijdens de festiviteiten in Sitges verblijven. Kerstmis in Sitges is over het algemeen een meer relaxte aangelegenheid, maar je zult de lokale bevolking in een vriendelijke en welkome stemming vinden, minder gehaast dan tijdens het hoogseizoen in de zomer.

Als je oudejaarsavond wilt vieren, dan zijn er een aantal opties. Over het algemeen wordt het evenement gevierd tijdens speciale diners. U doet er verstandig aan om van tevoren te reserveren. L'Angle, Queenz Restaurant en L'Ambassade hebben speciale nieuwjaarsmenu's.

De afgelopen jaren zijn de bars op C.Bonaire al voor oudejaarsavond geopend en de trend zet zich voort. Verwacht dit jaar champagne en de verplichte 12 druiven bij Privilege, Union en vele andere bars.

Zoals altijd wachten we nog op meer informatie van de bars, maar of je nu een aperitief wilt bij Loca Cola, wat champagne in La Villa, een cocktail op het verwarmde terras van Central Bar, een cabaretvoorstelling in Comodin of Backstage, of een hete cruisy tijd in Bukkake, je kerstwens zal in Sitges worden vervuld!

En natuurlijk wie kan de geweldige kerstbingo-avonden in Bonita Bonita met GiGi Capri en Miss Pandora weerstaan!

Je kunt er nog steeds wat krijgen geweldige aanbiedingen voor appartementen voor een last minute vakantie op oudejaarsavond!

Fijne kerst en een voorspoedig nieuwjaar!