Kerstmis & Oudejaarsavondevenementen in Sitges

Sitges is de perfecte ontsnapping voor stellen en groepen vrienden die er tijdens de kerstperiode even helemaal tussenuit willen zijn. De stad is feestelijk maar rustig tot 28 december. Dan keren de toeristen klaar om te feesten en de komst van het nieuwe jaar te vieren!

Kerst in Sitges 2018

De meeste bars zijn open tijdens de kerst- en oudejaarsvakantie in Sitges. Beide evenementen vallen in het weekend, dus de stad zal drukker zijn dan eerdere evenementen. De aanloop naar Kerstmis en kerstavond en eerste kerstdag zijn meestal vrij rustige evenementen in het dorp.

De echte feesten beginnen vanaf de 28e als bezoekers arriveren om de komst van 2018 te vieren! Het evenement is vooral populair bij onze nabijgelegen Franse bezoekers!

Gala NYE-diners vinden plaats op Lekker, L'Angle D'Adrianna en de Patio - Reserveren is essentieel, dus neem contact op met elke locatie via de opgegeven Facebook-link.

Café Centraal en Parrots Pub zijn in december geopend. Dans elke avond in Privilege! De bar gaat elke avond open vanaf 7 uur en organiseert vanaf 00.30 uur een speciaal NYE-feest.

Papegaaien oudejaarsavondfeest 

Voor degenen die niet in de stemming zijn voor een maaltijd, ga vanaf 9 uur naar Parrots Pub en geniet van een unieke aftelling naar 2018, compleet met gratis Cava, Drag Shows en natuurlijk de 12 Grapes of Luck. The Gapes of Luck zijn een Spaanse traditie. Voor elke bel die luidt tot 2018, eet je een druif (12 in totaal) en het volgende jaar brengt je alles wat je verdient! Het is leuk, maar niet gemakkelijk! Carlos, Oscar, Secre & Gilles zullen een erg leuke avond organiseren om nooit te vergeten!

Feest met de beren of cruise de hele nacht door!

Bears Bar is open tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode en organiseert een speciaal NYE-feest. Bukkake is elke avond open tot 6 uur 's ochtends tot aan de "Spaanse kerst" op 7 januari.

Andere bars

Queenz is tijdens de weekenden open met een speciaal NYE-feest. Queenz-restaurant organiseert ook seizoensgebonden dinershows. Donkere Sitges opent ook met een feestelijke display die je niet mag missen. La Locacola is dagelijks om 7 uur geopend voor cocktails. El Horno is dagelijks geopend vanaf 5 uur en XXL organiseert een NYE-evenement. Carousel is tijdens de kerstperiode in beide weekenden geopend.

Hotel aanbiedingen

De Hotel Melia en Hotel Medium bieden allemaal geweldige tarieven voor Christmas Escapes en NYE Breaks of gaan LUXE mee Hotel CasaViella

Booking.com

Centro Zolder

Centro Zolder

THet prachtige Centro Attic penthouse appartement met een groot terras en veel natuurlijk licht is gelegen in het centrum van Sitges aan het centrale plein "Cap de la Vila", bekend om het hoekhuis met zijn beroemde klok.

  • Slaapplaatsen 3
  • Vanaf EUR 34 p / p per nacht

Christie appartement

Christie appartement

Te elegante Christie appartement is gelegen in het hart van Sitges, op slechts 3 minuten lopen van de belangrijkste stranden, een ruime en elegante woonkamer met een klein balkon, dat uitkijkt op de Calle Europa.

  • Slaapplaatsen 6
  • Vanaf EUR 22 p / p per nacht

Verblijf voor minder in het Hotel Subur in Central Sitges!

Hotel Subur ligt in het hart van Sitges, recht tegenover het homostrand en biedt veel waar voor uw geld, eenvoudige schone kamers en een heerlijk ontbijt.