Sitges Filmfestival 2017

Sitges Film Festival is gespecialiseerd in alle vormen van horror, sciencefiction en anime. Het is een van de belangrijkste genre-gebaseerde festivals ter wereld.

Sitges Filmfestival 2017

Dit jaar viert het Sitges Film Festival 50 jaar Star Trek. Elke dag zal de Miramar-ruimte 5 van de allerbeste van elke Star Trek-serie, Star Trek, The Original Series, Star Trek: The New Generation, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager / Star Trek: Enterprise en de Star Trek-films.

Sitges 2016 zal gastheer zijn voor meer dan 200 titels, waaronder enkele van de meest baanbrekende films van dit jaar.

Andere hoogtepunten zijn de Samsung Sitges Cocoon, die virtual reality naar het Sitges Film Festival brengt. In deze kamer met fantastische virtual reality-content kunnen toeschouwers zich onderdompelen in een krankzinnig gesticht, een spookhuis en een kooi vol zombies of zelfs door de ruimte reizen.

Ondertussen zal Christopher Walken tijdens het evenement de Grand Honorary Award ontvangen.

Een van de hoogtepunten van het evenement is de Sitges Zombie Walk, een van de grootste in zijn soort in Europa. Honderden mensen komen vroeg samen voor een gratis horror make-up sessie op het strand van Sant Sebastià. Plaatsen zijn beperkt tot 350 personen (alle tickets worden om 12 uur uitgedeeld)

De route van dit jaar omvat, Carrer de la Davallada, Plaça de l'Ajuntament, Plaça Cap de la Vila, Carrer Marquès Montroig, Passeig de la Ribera en eindigt op Platja de la Fragata

Officiële video voor Filmfestival 2016

Centro Zolder

Centro Zolder

THet prachtige Centro Attic penthouse appartement met een groot terras en veel natuurlijk licht is gelegen in het centrum van Sitges aan het centrale plein "Cap de la Vila", bekend om het hoekhuis met zijn beroemde klok.

  • Slaapplaatsen 3
  • Vanaf EUR 34 p / p per nacht

Christie appartement

Christie appartement

Te elegante Christie appartement is gelegen in het hart van Sitges, op slechts 3 minuten lopen van de belangrijkste stranden, een ruime en elegante woonkamer met een klein balkon, dat uitkijkt op de Calle Europa.

  • Slaapplaatsen 6
  • Vanaf EUR 22 p / p per nacht

Verblijf voor minder in het Hotel Subur in Central Sitges!

Hotel Subur ligt in het hart van Sitges, recht tegenover het homostrand en biedt veel waar voor uw geld, eenvoudige schone kamers en een heerlijk ontbijt.