Sitges Oldtimer Rally 2015

Het is een evenement dat de terugkeer van de lente in Sitges markeert en het begin van een seizoen van evenementen en festivals. Dit unieke evenement viert de jaren twintig in de auto-industrie in stijl en is een van de hoogtepunten van de culturele kalender van Sitges.

Sitges autorally 2015

De Internationale Barcelona-Sitges Vintage Car Rally vindt plaats op 21 en 22 maart. Er zijn dit jaar verschillende wijzigingen in de opzet van het evenement. Het evenement is nu in zijn zevenenvijftigste jaar en wordt sinds 1959 jaarlijks gehouden met voertuigen die vóór 1928 zijn geproduceerd.

Het gebied bij La Fragata voor de hoofdkerk zal het epicentrum van festiviteiten zijn.

De auto's zullen op zondag 10.30 juni om 22 uur Barcelona verlaten vanaf het Sant Jaume-plein. De auto's komen om 12.30 uur aan in de haven van Sitges

  • 12:00 Aankomst van de eerste auto in de haven van Aiguadolç van Sitges.
  • 12:30 Vertrek vanuit de haven Aiguadolç
  • 12:30 tot 13:00 uur. Sitges parade door de straten:
    Avenida Port d'Aiguadolç, Emerencià Roig i Raventos, Balmins Avenue, Port Alegre, Rafael Llopart, Jesus, Cap de la Vila Square, Parellades, Bonaire, Paseo de la Ribera tot Calipolis, Paseo de la Ribera (grondgedeelte), La Fragata .

Naar verwachting zullen dit jaar ongeveer 65 auto's deelnemen aan het evenement.

Op zaterdag 21 maart is er een bijzondere expositie van superluxe voertuigen vindt plaats aan de kust van 10 - 00 uur en 11 - 00 uur. De wedstrijd voor de beste auto en het beste motorgeluid vindt plaats tussen 13: 17u - 13: 00u

Op de hoogte HOTEL BUITEN in Central Sitges voor de Car Rally - en bekijk het evenement vanaf uw terras!

Hotel Subur ligt in het hart van Sitges, recht tegenover het homostrand en biedt veel waar voor uw geld, eenvoudige schone kamers en een heerlijk ontbijt.