De autorally van Barcelona naar Sitges 2016

De 58e editie van de rally Barcelona naar Sitges zal plaats bieden aan 75 vintage voertuigen. De auto's zullen Sitges op zondag 12.30 april 3 om ongeveer 2016 uur in de haven bereiken.

Sitges Oldtimer Rally 2016

Thij vervolgt zijn weg door de stad naar Plz Fragata, waar prijzen worden uitgereikt voor de meest elegante auto's, ingedeeld naar leeftijd, Groep I tot 1908; Groep II, tussen 1909 en 1914; Groep III tussen 1915 en 1920; en groep IV, tussen 1921 en 1928.

De route is als volgt: Av. Port d'Aiguadolç, Emerencià Roig i Raventós, Av. Balmins, Port Alegre, Rafael Llopart, Jesús, Cap de la Vila, Parellades, Bonaire, Passeig de la Ribera vins a Hotel Calipolis, i després de terra fins a arribar a la Plaça de la Fragata.

Centro Zolder

Centro Zolder

THet prachtige Centro Attic penthouse appartement met een groot terras en veel natuurlijk licht is gelegen in het centrum van Sitges aan het centrale plein "Cap de la Vila", bekend om het hoekhuis met zijn beroemde klok.

  • Slaapplaatsen 3
  • Vanaf EUR 34 p / p per nacht

Christie appartement

Christie appartement

Te elegante Christie appartement is gelegen in het hart van Sitges, op slechts 3 minuten lopen van de belangrijkste stranden, een ruime en elegante woonkamer met een klein balkon, dat uitkijkt op de Calle Europa.

  • Slaapplaatsen 6
  • Vanaf EUR 22 p / p per nacht

Verblijf voor minder in het Hotel Subur in Central Sitges!

Hotel Subur ligt in het hart van Sitges, recht tegenover het homostrand en biedt veel waar voor uw geld, eenvoudige schone kamers en een heerlijk ontbijt.