Voor Kerstmis 2016 in Sitges - Controleer dit bijgewerkt bericht!

Ontsnap deze kerst naar Sitges en geniet van een feestelijke gelegenheid aan het strand!

Sitges met Kerstmis is een gekoelde aangelegenheid, maar de bars en hotels die open zijn, zijn warm en gastvrij en de sfeer is ontspannen en vriendelijk. Restaurants hebben speciale menu's voor kerstavond, eerste kerstdag en oudejaarsavond en de meeste van de vermelde bars zijn elke avond tot laat geopend. Feestdagen en weekends zijn vol.

Kerstmis in Gay Sitges

Als u op zoek bent naar iets anders met Kerstmis, dan is een ontsnapping naar Sitges wellicht precies wat u zoekt! Houd er rekening mee dat dit wintertijd is, dus verwacht niet de drukte die u tijdens carnaval of tijdens het hoogtepunt van het zomerseizoen ziet. Dat gezegd hebbende, de bars zijn nog steeds druk in het weekend en op feestdagen en als het weer het toelaat, kun je overdag genieten van al fresco dineren en 's nachts een gezellige sfeer!

De meeste van de vermelde bars zijn tijdens de kerstperiode en tijdens oudejaarsavond geopend. Uit eten gaan tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode is een grote aangelegenheid, dus kijk op de Facebook-pagina's van de aanbevolen restaurants voor de laatste details over hun speciale menu's en openingstijden! Reserveren wordt aanbevolen.

Ondertussen zullen alle onderstaande bars open zijn tijdens kerst en / of oudejaarsavond, dus je kunt zeker zijn van tal van mogelijkheden om de komst van 2015 in stijl te vieren. Bekijk de bars sectie voor een compleet overzicht van de homobars in Sitges.

Aanbevolen BARS BIJ KERSTMIS

Kerst in Sitges 2019

Kerst in Sitges en oudejaarsfeesten

Vier de komst van het nieuwe decennium in Sitges met onze feestgids voor de beste diners en evenementen in het dorp. Plan vroeg en boek van tevoren.

Aanbevolen RESTAURANTS BIJ KERSTMIS

Le Patio Sitges

de Patio

Le Patio is het nieuwste homovriendelijke restaurant dat in Sitges is geopend. Het is gelegen in het hart van het homodorp op C. Bonaire met een prachtige binnentuin.

Op de hoogte HOTEL BUITEN in Central Sitges voor minder geld dit kerst- / nieuwjaarsseizoen

Hotel Subur ligt in het hart van Sitges, recht tegenover het homostrand en biedt veel waar voor uw geld, eenvoudige schone kamers en een heerlijk ontbijt.

Vorige dekking van KERSTMIS IN SITGES

Kerst in Sitges 2019

Kerst in Sitges en oudejaarsfeesten

Vier de komst van het nieuwe decennium in Sitges met onze feestgids voor de beste diners en evenementen in het dorp. Plan vroeg en boek van tevoren.
5 december 2019/door keith@gaysitgesguide.com
Kerst in Sitges 2018

Kerst en oud en nieuw in Sitges 2018, 2019

Kerstmis in Sitges is een leuke en feestelijke aangelegenheid. Hoewel het naar zomerse normen rustig is, zijn de meeste homobars open, vooral voor de nieuwjaarsvieringen.
12 november 2018/door keith@gaysitgesguide.com
Kerst in Sitges 2018

Kerst in Sitges 2017

Sitges is de perfecte ontsnapping voor stellen en groepen vrienden die er even helemaal tussenuit willen tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode.
9 december 2017/door keith@gaysitgesguide.com
Kerst in Siges 2016

Kerst- en oudejaarsavond 2016-2017 in Sitges

Op weg naar Sitges voor kerst of nieuwjaarsevenement, bekijk dan onze gids voor wat er aan de hand is, wat er open is en wat er leuk is in het dorp tijdens de feestdagen.
28 november 2016/door keith@gaysitgesguide.com

Kerstvieringen in Sitges!

Als je voor de kerstvakantie bent ontsnapt naar Sitges, wees dan voorbereid op een meer ontspannen scène tot na de 26e.
24 december 2015/door keith@gaysitgesguide.com
Oudejaarsavond in Sitges

Oudejaarsavond in Sitges 2016

L'Angle D'Adrianna zal een heel speciale maaltijd bereiden voor de nieuwjaarsvieringen in Sitges. Pre-drankjes in Parrots Pub, gevolgd door dansen in Privilege!
1 november 2015/door keith@gaysitgesguide.com
Sitges Gay oudejaarsavond

Oudejaarsavondvieringen in Sitges

Sitges op oudejaarsavond is nogal een ontspannen aangelegenheid met veel mensen die genieten van heerlijke maaltijden. Mensen gaan om 8 uur naar de bars en gaan om 9.30 uur naar het diner.
30 december 2014/door keith@gaysitgesguide.com
Kerstmis in Gay Sitges

Kerst en oud en nieuw in Sitges 2015

Sitges met Kerstmis is een gekoelde aangelegenheid, maar de bars en hotels die open zijn, zijn warm en gastvrij en de sfeer is ontspannen en vriendelijk.
10 december 2014/door keith@gaysitgesguide.com
Laad meer